Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis mit kéne gondolnom?
Van egy srác (lényegében a bátyám egy haverja) aki már jó hosszú ideje tetszik, de úgy komolyan. És ráadásul nincs barátnője. Nem mondom hogy teljesen viszonzatlan ez a dolog, mert szoktunk dumálni, bár inkább csak msn-en, de nem csak én írok rá, hanem ő is gyakran. És szóval érzékelem hogy küld valamiféle jeleket a maga szerényebb módján. De ugyanakkor van amikor úgy tesz mintha nem is léteznék. Nem keres és szóval elég nehéz rájönni, hogy tulajdonképpen mit is gondol. Ellenben ha becsúszik a képbe valami másik srác akkor hirtelenjében aktivizálja magát. Úgyhogy nem tudom most már, hogy mit gondoljak, de lassan több mint egy éve van ez a semmilyen állapot. Én akár megkockáztatnám azt is, hogy kezdeményezek felé de nem tudom, hogy így megéri-e... De Ő tényleg nagyon fontos nekem.
Légyszi adjatok pár tippet!!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!