Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ássam el magam? Lapos vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ássam el magam? Lapos vagyok és hozzá nem vagyok szép sem?

Figyelt kérdés

mástól hallottam,hogy csak akkor ér valamit ha valakinek nagyon kicsik a mellei ha hozzá szép arca van.

nekem viszont nincs szép arcom sem de lapos vagyok mint az Alföld.

más hogy tudja magát szeretni, vagy hogy tudja megszeretni az évek folyamán, ha tudja magáról, hogy egy genetikai hulladék?

2011. aug. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
írhatok neked privátban?
2011. aug. 8. 22:53
 32/51 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél mellek nekem nagyon tetszenek. Szerintem csak te vagy elégedetlen magaddal. Ha nagyon ki akarod beszélni magad akkor én szívesen meghallgatlak. Van msned, vagy skypod?
2011. aug. 8. 22:57
 33/51 anonim ***** válasza:
Nyugodtan.
2011. aug. 8. 22:57
 34/51 A kérdező kommentje:
ok küldtem az utolsó kettőnek mailt
2011. aug. 8. 23:04
 35/51 anonim ***** válasza:

Egy idős vagyok veled,nekem is kicsi kerek melleim vannak, kicsi kerek posival, vékony lábak stb..Bár én arcra nem panaszkodok,de sose szégyelltem a mellem (ami szinte nincs is:D) se semmim..Annyi,hogy kapcsolat elején gátlásos vagyok kicsit,de eddigi barátaim "vették a lapot" agyba főbe dícsérték,így lekerül a ruhám a gátlásommal eggyüt:-)

Mindig is úgy voltam vele,akinek esetle nem tetszik a mellméretem,hát istenem:D Kereshet nyugodtan mást..De nem hiszem hogyha valakivel együtt van vki dobná a mellei miatt,hisz jobb esetbe polon keresztül is látszanak a méretek,és ha nagymellűt keres nem jön össze veled..Nemtudom..Nekem sose volt problémám a testemmel,sőt volt, aki kifejezetten rajongott a melleimért:D

2011. aug. 8. 23:14
 36/51 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de nagyon nem vagy csúnya,főleg a melleddel nincs semmi gond, Jó,nekem nem vagy 100százalékban az ideálom,nekem túl vékony vagy, de tényleg, nincs semmi baj veled! :)
2011. aug. 8. 23:15
 37/51 A kérdező kommentje:

köszi szépen.

igen egy kicsit tényleg túl vékony vagyok.

remélem tényleg azt írtad ahogy gondolod;)

2011. aug. 8. 23:20
 38/51 anonim ***** válasza:
Most őszintén, mi értelme lenne hazudni? :)
2011. aug. 8. 23:21
 39/51 A kérdező kommentje:

utolsó előtti:köszi:)

igazad van akkor te szerencsésebb vagy mert összeakadtál olyan fiúkkal akiknek tetszett.

2011. aug. 8. 23:21
 40/51 A kérdező kommentje:
hát h. ne bánts meg?:D
2011. aug. 8. 23:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!