Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ássam el magam? Lapos vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ássam el magam? Lapos vagyok és hozzá nem vagyok szép sem?

Figyelt kérdés

mástól hallottam,hogy csak akkor ér valamit ha valakinek nagyon kicsik a mellei ha hozzá szép arca van.

nekem viszont nincs szép arcom sem de lapos vagyok mint az Alföld.

más hogy tudja magát szeretni, vagy hogy tudja megszeretni az évek folyamán, ha tudja magáról, hogy egy genetikai hulladék?

2011. aug. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:

nem vagy genetikai hulladék fontosak a belső értékek is .. nem ??

manapság már nem, de vannak még normális emberek nyugi !!

2011. aug. 8. 21:54
 2/51 A kérdező kommentje:
hát egy barátom sem volt még,és tudom mi volt az oka.
2011. aug. 8. 21:56
 3/51 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 8. 21:57
 4/51 A kérdező kommentje:
18
2011. aug. 8. 21:58
 5/51 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2011. aug. 8. 21:59
 6/51 anonim ***** válasza:

a belső értékeid meg fogják szépíteni a külsőd...

Nekem ilyenkor celine dion jut eszembe,valamiért mégis szép ő is :)

2011. aug. 8. 22:00
 7/51 valaki a tömegből ***** válasza:
Tudod meglepődnél ha megtudnád hogy egyessek mikre nem buknak, én pl a szép lábakat szeretem és nem igazán érdekel hogy a csaj lapos vagy nincs baba arca szóval, meghát ott vannak a belső értékwek is, még simán lehetsz jó csaj attól hogy lapos vagy.
2011. aug. 8. 22:03
 8/51 anonim ***** válasza:
Mi a bankkártyaszámod?
2011. aug. 8. 22:04
 9/51 anonim ***** válasza:
ne aggódj :) én 16 vagyok, nagyon vékony egy betegség miatt, ebből az jön, hogy lapos is... nincs szép arcom, mégis van barátom, aki mellesleg helyes, izmos, és több mint 1 éve együtt vagyunk :) fogadd el magad, ha nagyobb lesz az önbizalmad, azt mások is észreveszik.
2011. aug. 8. 22:10
 10/51 A kérdező kommentje:

nincs bankkártyám de ezt miért kérdezted?

én már próbáltam magam elfogadni de nem is tetszettem még igazán senkinek . egy valaki azt mondta, hogy bejövök neki aztán később kiderült, hogy még sem csak hazudta.

2011. aug. 8. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!