Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mondta először hogy szeretl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mondta először hogy szeretlek és mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 19:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A fiú mondta először. Nekem kb. 1-2 hónap kellett, hogy ki tudjam mondani.
2009. ápr. 10. 19:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem az anyukám mondta először:D egyébként szerelemből egy lány egy hónap után

17/F

2009. ápr. 10. 19:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Még annyit hozzáfűznék: a fiúnál csak fellángolás volt, mint utóbb kiderült. Én pont azért vártam vele, hogy kimondjam, mert valódi érzelmekről akartam nyilatkozni...Azóta dobott is, én meg még mindig szeretem...
2009. ápr. 10. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
nekem a barátom mondta és már másnap mikor összejöttünk.
2009. ápr. 10. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Én (lány) mondtam először kb. két hét után egy vita alkalmával, de akkor annyira még nem volt igaz... A barátom kb egy hónap után, de utólag kiderült, hogy mikor összejöttünk már szerelmes volt (előtte pár hétig bartként lógtunk együtt)
2009. ápr. 10. 19:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a barátom, mivel előbb Ő szeretett belém :) Úgy jöttünk össze, hogy szerelmet vallott, vagyis először Ő és még mielőtt együtt lettünk volna. Én vártam még vele, de nem sokat, mert hamar beleszerettem :$ Én három nap után mondtam ki :) Tegnap voltunk másfél évesek, vagyis mindketten komolyan gondoltuk, mikor kimondtuk.
2009. ápr. 10. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mondtam ki először, kb. 3 hét járás után, ő rá 1-2 hétre mondta, egy veszekedés után. Májusban leszünk másfél évesek :)

20/l

2009. ápr. 10. 20:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjem mindjárt a második nap kimondta, azt mondta, o tudta mindjárt, hogy én vagyok az igazi, én 3 hét után. 5 és fél éve vagyunk egyutt ....
2009. ápr. 10. 20:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Barátom még mielőtt összejöttünk. Minden nap mondta, de nekem volt pár hét mire én is beleszerettem és kimondtam (:
2009. ápr. 10. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Én 18 voltam,a barátom 23 és ő mondta először,bár nem volt igaz!

Ő mondogatta én meg csak hallgattam!

Késöbb mikor már én is éreztem és mondtam is neki,hogy szeretem bevallotta,hogy eleinte csak mondta ezt a szót,de nem érezte,úgy gondolta hogy mondania kell és én jobban fogom érezni magam tőle,szóval nem hazudni akart vele,meg becsapni!

Utána meg azt mondta,hogy mégiscsak komolyan gondolta már a legelső alkalommal is,csak miután én olyan sokáig nem mondtam,megalázónak érezte a helyzetet4

Szóval ez bonyolult!

De bármi is volt régen,akkor,tudom,hogy a mai napig szeret!

Ennek már 6 éve!

2009. ápr. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!