Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régit egykor jobban szerette mint a másikat? Vagy miért nem ugyanúgy viszonyult hozzájuk? Többi lennt
Szia :)
Egy pasi mikor találkozik a legelső szerelmével akkor a legromantikusabb. Aztán jön a következő meg a következő lány és velük sosem lesz olyan, mint az előzővel. Ezt el kell fogadni. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged. Főleg úgy, hogy még a kapcsolatot se tartják meg utálja. Ha nem így lenne, akkor félhetnél.
ez hülyeség h a legelső szerelem a legemlékezetesebb vagy a legszebb, nekem az első szerelem, vagyis kapcsolatom, az első csók, meg első akivel szeretkeztem, nem szerettem annyira, és nem is volt olyan jó, mint az utána lévő hosszú kapcsolatom, és a jelenlegi kapcsolatom, a jelenlegi a legjobb, sőt a legelső barátnőjét akivel leghosszabb ideig ovlt eddig, azt megutálta, és ha találkozna vele véletlenül nem isk öszönne neki, de lehet le is köpné, azt mondta h utólag megbánta azt is h egyáltalán járt vele, azt a két és fél évet, félreismerte, meg hát változott is azóta rossz irányba, és a párom is változott, de jó irányba
a gyerekszerelmet nem lehet összehasonlítani ak ésöbbivel, főleg hogy a csaj akaszkodott rá, ap árom nem volt nagyon csajozós tipus, és hát mivel még nem ovlt előtte sok komoly kapcsolata, csak smárolgatások, ezért nem volt viszonyítási alapja
ja és mondta is h velem ezerszer jobb mint akármelyikkel, szal szerintem ez nem időrend kérédse h kivel a legjobb, vagy kivel volt a legjobb
lehet valakinek az első volt a jobb, de nem mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!