Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A régit egykor jobban szerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régit egykor jobban szerette mint a másikat? Vagy miért nem ugyanúgy viszonyult hozzájuk? Többi lennt

Figyelt kérdés
Ha egy pasi egy csajnak virágot vesz, elkiséri dokihoz és lóg a suliból miatta,8 kilómétert gyalogol és ázik csakhogy lássa, és közös képeket csinálnak, koncertekre járnak akkor jobban szereti, szerette mint azt a lányt, akivel alig csinált közös fotót, sőt kevesebb programot szerveznek együtt, és virágot sem vett még neki?
2011. aug. 8. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia :)

Egy pasi mikor találkozik a legelső szerelmével akkor a legromantikusabb. Aztán jön a következő meg a következő lány és velük sosem lesz olyan, mint az előzővel. Ezt el kell fogadni. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged. Főleg úgy, hogy még a kapcsolatot se tartják meg utálja. Ha nem így lenne, akkor félhetnél.

2011. aug. 10. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:

ez hülyeség h a legelső szerelem a legemlékezetesebb vagy a legszebb, nekem az első szerelem, vagyis kapcsolatom, az első csók, meg első akivel szeretkeztem, nem szerettem annyira, és nem is volt olyan jó, mint az utána lévő hosszú kapcsolatom, és a jelenlegi kapcsolatom, a jelenlegi a legjobb, sőt a legelső barátnőjét akivel leghosszabb ideig ovlt eddig, azt megutálta, és ha találkozna vele véletlenül nem isk öszönne neki, de lehet le is köpné, azt mondta h utólag megbánta azt is h egyáltalán járt vele, azt a két és fél évet, félreismerte, meg hát változott is azóta rossz irányba, és a párom is változott, de jó irányba

a gyerekszerelmet nem lehet összehasonlítani ak ésöbbivel, főleg hogy a csaj akaszkodott rá, ap árom nem volt nagyon csajozós tipus, és hát mivel még nem ovlt előtte sok komoly kapcsolata, csak smárolgatások, ezért nem volt viszonyítási alapja

2011. aug. 10. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:
ja és ha találkoznék a legelső vagy legutóbbi volt szerelmemmel, nem lenne romantikus, annak ellenére hogy jól megvagyunk, nem haraggal váltunk el és mai napig beszélünk, mégha rég láttam valakit, akkorse lenne romantikus, mert a páromat szeretem
2011. aug. 10. 21:13
 14/14 A kérdező kommentje:

ja és mondta is h velem ezerszer jobb mint akármelyikkel, szal szerintem ez nem időrend kérédse h kivel a legjobb, vagy kivel volt a legjobb

lehet valakinek az első volt a jobb, de nem mindenkinek

2011. aug. 10. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!