Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most létezik, hogy tényleg szerette vagy csak a pénz kell neki?
17f vagyok és van egy 16 éves lány akibe szerelmes voltam 1 évig.
Össze is jöttünk aztán rá másnap dobott msn-en,mert mégsem akar tőle semmit :(
Ez 1 hónapja történt és tegnap összejött egy másik gyerekkel :( mostmár biztos vagyok benne,hogy nem szeret :(
De arról a gyerekről annyit kell tudni,hogy lassan beszél,10 es karja van,mutattam képeket róla pár lánynak és egyiknek sem tetszett.
Viszont a gyerek full gazdag.
És én azt a lányt nagyon szerettem még most is hiányzik és ő olyannal ment el aki fele annyira sem fogja szeretni,mint én!! Erre az életemet teszem !!!!!!
És mégis vele jött össze és az,hogy engem dobott cseppet sem érdekelte :(
Létezik,hogy megtetszett neki az a gyerek ? :O
Vagy csak pénz ?
Egyébkánt még a lányról.
Én voltam neki a 3-dik "pasija" de az előző kettőt teljesen összetörte mert lelkiismeret furdalás nélkül eldobta mondjuk engem is :S
Mindenki azt mondja,hogy ő nem tud szerelmes lenni :S
Létezik,vagy csak hülyeség ?
A pénz kell neki csak ? Vagy most mi van ? :'(
Ezek alapján egy elkényeztetett éretlen " ".
Nem biztos, hogy a pénz kell neki, mindenesetre menő pasikkal akar felvágni, szeretetet nem nagyon ismeri.
Szerintem a csaj élvezi, hogy hülyítgeti a pasikat, szórakozik "éli az életét"...
Nem akar ő senkitől sem komoly kapcs.ot.
Te is beleestél a csapdájába...
Most lehet tetszik neki, hogy egy ilyen pali mellett vírít, mit akit leírtál.
Háát jó tanács, vhogy felejtsd el, mert ilyen nőből sok van és keress olyat, aki másképpen gondolkodik...
Lehet ezután a pasi után jön majd neki megint egy másik és e is dobva lesz hamarosan...
26/L
csak így nem tudok arra a lányra koncentrálni aki segíthet elfelejteni mert így most vele is szarul beszélgetek mert depis vagyok :(
És így ő is dob mert kinek kell egy ilyen looser :(
A népszerűség kell neki most. Aztán egy idő múlva megpuhítja a pasit akkor meg a pénzére is menni fog.
Felejtsd el, próbálj arra gondolni hogy átvágott téged, és egy utolsó ..., aki csak a csomagolásra megy és nem arra ami a csomagoláson belül van.
Ne fusztráld magad emiatt!
Köszi de ezt így kívülről 1000x könnyebb mondani mint megtenni ;)
:(
Nem lehet tudni. Valószínű, hogy csak a pénz kell neki, de azért száz százalékig azt sem lehet kizárni, hogy esetleg szereti.
Viszont a te szempontodból teljesen mindegy, hogy szereti-e, vagy sem, mert ettől függetlenül téged nem szeret az tuti.
Egy napig "járt" csak veled. Valószínűleg nem te vagy álmai pasija. Sajnálom. :(
:(
akkor keresnem kell olyat akinek én vagyok álmai pasija :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!