Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most létezik, hogy tényleg szerette vagy csak a pénz kell neki?

Figyelt kérdés

17f vagyok és van egy 16 éves lány akibe szerelmes voltam 1 évig.

Össze is jöttünk aztán rá másnap dobott msn-en,mert mégsem akar tőle semmit :(

Ez 1 hónapja történt és tegnap összejött egy másik gyerekkel :( mostmár biztos vagyok benne,hogy nem szeret :(

De arról a gyerekről annyit kell tudni,hogy lassan beszél,10 es karja van,mutattam képeket róla pár lánynak és egyiknek sem tetszett.

Viszont a gyerek full gazdag.

És én azt a lányt nagyon szerettem még most is hiányzik és ő olyannal ment el aki fele annyira sem fogja szeretni,mint én!! Erre az életemet teszem !!!!!!

És mégis vele jött össze és az,hogy engem dobott cseppet sem érdekelte :(

Létezik,hogy megtetszett neki az a gyerek ? :O

Vagy csak pénz ?

Egyébkánt még a lányról.

Én voltam neki a 3-dik "pasija" de az előző kettőt teljesen összetörte mert lelkiismeret furdalás nélkül eldobta mondjuk engem is :S

Mindenki azt mondja,hogy ő nem tud szerelmes lenni :S

Létezik,vagy csak hülyeség ?

A pénz kell neki csak ? Vagy most mi van ? :'(

2011. ápr. 21. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Köszi de ezt így kívülről 1000x könnyebb mondani mint megtenni :("

na azt nem tudhatod, hogy nekem miket kellett eddig legyűrni, de nem is szándékoztam sorolni

írtam: "jó tanács" tehát hasznos válaszként a problémádra én ezt javasolnám, mert bár sokkal könnyebb feladni, és mentségekkel meg se próbálni, de akkor még annál több ideig fogsz szenvedni emiatt, és ez a további esélyeidnek a boldogsága rovására megy.

2011. ápr. 21. 21:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Szóval akkor mit csináljak ? :/

Am meg az,hogy nem én vagyok álmai pasija az nem jelenti azt,hogy az a gyerek az lenne mert sztem tuti h nem !!!

Biztos h nem lesznek örökké együtt,de azt nagyon sajnálni fogom ha vele veszíti el :'(

2011. ápr. 21. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy az valamivel is jobb lett volna, ha veled veszíti el, hiszen téged sem szeret, így mindenképpen érzelmek nélküli lett volna az egész. Az meg még egyszer sem biztos, hogy pont ezzel a pasival veszíti el, de ha vele is, nem biztos, hogy kellemetlen élmény lesz a számára. De az is lehet, hogy hamarosan őt is dobja egy következő "áldozat" miatt.

Lehet, hogy nem is akar komolyabb kapcsolatot, csak szórakozik.

2011. ápr. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!