Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet a legjobb fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet a legjobb fiú haverom?

Figyelt kérdés

Tetszik a legjobb fiú haverom, de nem tudom, hogy ő mit érez. Szoktunk együtt járni rendezvényekre, beszélünk neten és telefonon is (sokszor ír vagy hív ő). Van barátnője, de nem tudom milyen kapcsolat lesz ebből, ugyanis férjes asszony a csaja. Amikor problémám van, a fiú vígasztal, többször mondta már, hogy szép vagyok, mentünk már strandra is együtt (pedig volt barátnője akkor is). Közös képünk is van, ez feltöltve neki Facebookra.

Ha talizunk ad puszit, ha meglát mindig mosolyog még ha rossz kedve is van.

Fiatal vagyok hozzá, ezzel ő is tisztában van, hiszen 7 és fél évvel idősebb tőlem (16/L, 23/F), na meg persze a "titkos" barátnő (akiről szinte csak én tudok, meg akivel több, mint valószínű hogy nem sokáig lesznek együtt, mert ki fog derülni a viszony).

Nem tudom, hogy most csak hülyít a csávó, vagy tényleg akar valamit, de én szeretem. Minek flörtölget velem egyáltalán? Akarhat valamit?

2011. aug. 8. 15:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy már nincs meg a csaja.
2011. aug. 11. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
velem is teljesen ugyanez a helyzet! szinte ugyanez a történet!tőlem is ugyanúgy kérdezte hogy pár év múlva nem járnék-e vele... és hidd el én is félek színt vallani előtte! de már másfél éve ugyanez megy mint nálatok... félek hogy elveszítem a barátságát meg hogy annyira megszokott ez a barátság hogy már nem is működne úgy mint párkapcsolat... próbáltam továbblépni... fél év kemény szenvedés után rájöttem hogy nem megy...mostanság egyre többször érzem azt hogy meg kell neki mondanom (hátha belemenne hogy titokban)de aztán gyorsan elvetem ezt az ötletet mert mi van ha erre rámegy a barátságunk... én sem tudom mi lenne a helyes...
2011. aug. 11. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Valjatok nekik. Ha a barátotok akk mindent nyugodtan megtudtok beszélni. Most is meg fog érteni. :)
2011. aug. 11. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
igen ez amellett szól hogy nyugodtan mondjuk el! .. tudom hogy nem fogja senkinek elmondani... ilyenek! csak úgy félek hogy utána már nem lesz minden a régi (rossz értelemben)
2011. aug. 11. 22:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, teljesen össze vagyok zavarodva...az is fura, hogy amikor vele vagyok csak kettesben akkor szerelmes zenét hallgat és egy szót se szól... :(
2011. aug. 12. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyértelműen ő is össze van zavarodva. :)
2011. aug. 12. 21:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Ezt valahogy jobb hallani már hogy ő is kezd hasonlóan érezni :)
2011. aug. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!