Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a legjobb fiú haverom?
Tetszik a legjobb fiú haverom, de nem tudom, hogy ő mit érez. Szoktunk együtt járni rendezvényekre, beszélünk neten és telefonon is (sokszor ír vagy hív ő). Van barátnője, de nem tudom milyen kapcsolat lesz ebből, ugyanis férjes asszony a csaja. Amikor problémám van, a fiú vígasztal, többször mondta már, hogy szép vagyok, mentünk már strandra is együtt (pedig volt barátnője akkor is). Közös képünk is van, ez feltöltve neki Facebookra.
Ha talizunk ad puszit, ha meglát mindig mosolyog még ha rossz kedve is van.
Fiatal vagyok hozzá, ezzel ő is tisztában van, hiszen 7 és fél évvel idősebb tőlem (16/L, 23/F), na meg persze a "titkos" barátnő (akiről szinte csak én tudok, meg akivel több, mint valószínű hogy nem sokáig lesznek együtt, mert ki fog derülni a viszony).
Nem tudom, hogy most csak hülyít a csávó, vagy tényleg akar valamit, de én szeretem. Minek flörtölget velem egyáltalán? Akarhat valamit?
Gondoltam már rá, sőt egyszer mondta is amikor szomorú voltam, hogy ne legyek az mert szüksége lesz még rám. Mondom miért? Erre rögtön bevágta hogy "hát a segítségedre :P"
Hmm... :/
"an barátnője, de nem tudom milyen kapcsolat lesz ebből, ugyanis férjes asszony a csaja."
Tehát egy megbízhatatlan, hímringyó, ribancf.sz. És neked ilyen kell. Gratulálok. Ha valaha is változik valami, annyi lesz, hogy megdug párszor és kész, de soha nem kellesz neki, mint barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!