Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiú-lány barátság! Ez még az?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság! Ez még az? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

legjobb barátom egy csaj, 16 éves, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert vannak néha olyanok hogy csak ámulok...:)

sok-sok ölelés, egyre gyakoribb váratlan puszik ( pl.voltam náluk és elment előttem majd megfogta az arcom és rányomott egy nagyon nagy cuppanós puszit, ami hihetetlenül jól esett )

2 hete elutazott nemrég jött haza...nekem nagyon hiányzott a csaj, nemvagyok szerelmes, de nemtudom, hogy ezmég belefér-e a barátság zónába...szal nembírtam ki és felhívtam 2-3 naponta felhívtam egyszerűen hallanom kellett a hangját, aztán amikor hazajött, kérte h talizzunk, mert nembírt volna ki még 1 napot nélkülem, nagyon sokáig ölelkőztünk és modnta hogy én voltam az egyetlen aki felhívta stb...nekem egyébként bejön, mindennek megfelel, nagyon szép csajszi, teste is jó, és ami nekem a legfontosabb a szem...a szeme is csillog amikor rámnéz, volt mikor a bókolgatásaimtől pirult is...

én 17/F vok, és nincs barátnőm

2011. aug. 8. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Legyetek tovább barátok. Az idő majd mindent szépen elrendez.Bár szerintem egyértelmű. Tedd fel magadnak a kérdést: Milyen barátnőt szeretnél? Mi hiányzik ebből a lányból hogy a barátnőd legyen? Leírásod alapján semmi. Mire vársz?
2011. aug. 26. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
de ennek a "legyünk barátok" elvnek akkor van értelme, ha nem ismeritek eléggé egymást, de bizakodóak vagytok. Leírásaid alapján ti már szinte függtök egymástól, már tényleg csak az hiányzik hogy felszabadulj végre. Mi tart vissza komolyan?
2011. aug. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!