Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátság! Ez még az? Többi lent
Sziasztok!
legjobb barátom egy csaj, 16 éves, és azért tettem fel ezt a kérdést, mert vannak néha olyanok hogy csak ámulok...:)
sok-sok ölelés, egyre gyakoribb váratlan puszik ( pl.voltam náluk és elment előttem majd megfogta az arcom és rányomott egy nagyon nagy cuppanós puszit, ami hihetetlenül jól esett )
2 hete elutazott nemrég jött haza...nekem nagyon hiányzott a csaj, nemvagyok szerelmes, de nemtudom, hogy ezmég belefér-e a barátság zónába...szal nembírtam ki és felhívtam 2-3 naponta felhívtam egyszerűen hallanom kellett a hangját, aztán amikor hazajött, kérte h talizzunk, mert nembírt volna ki még 1 napot nélkülem, nagyon sokáig ölelkőztünk és modnta hogy én voltam az egyetlen aki felhívta stb...nekem egyébként bejön, mindennek megfelel, nagyon szép csajszi, teste is jó, és ami nekem a legfontosabb a szem...a szeme is csillog amikor rámnéz, volt mikor a bókolgatásaimtől pirult is...
én 17/F vok, és nincs barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!