Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Barátnőm" megcsókolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Barátnőm" megcsókolt egy másik faszit részegen majdnem smároltak csak "barátnőm" ellökte pár másodperc volt az egész. Aztán sírva rohant hozzám, hogy elmondja, hogy mit csinált. Most ezzel mégis mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Most leszünk/lettünk volna 2,5 évesek, nem tudom egyszerűen eldobni ezt az időt. Szeretem és azt mondja, hogy ő is nagyon szeret és azóta csak sír meg megbánta meg sajnálja meg minden stb. Ráadásul egy olyan faszival akire azt mondja hogy utálja. A gyereket nem fogom megverni mert annak nem lenne sok értelme, de még meglátjuk ha meglátom lehet elszakad az agyam. "Barátnőmet" hibáztatom a gyerek csak kihasználta a helyzetet, meg hát pénisze van. Szakítsak vele vagy szünetet tartsak vagy mi? Félek hogy lebegne a szemem előtt hogy elárult. Ha a bizalmi kört sérti meg valaki azt nem lehet szerintem lenyelni.
2011. aug. 7. 23:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Na nehogymá' szent legyen a csaj mert "csak" lesmárolta és ellökte a srácot! Szerintem dobd! A hajlam ezek szerint benne van, főleg ha egy csajjal is smárolt már!
2011. aug. 8. 00:32
 32/39 A kérdező kommentje:
Most ott vagyok hogy mehet a még egy esély pár nap szünettel, de ha még egy ilyen van akkor annyi, és ha csak rá is néz még egyszer a gyerekre akkor is annyi. Lehet puhány vagyok de szeretem és rettenetesen megbánta. Egy ideig nem akarom látni mert csak az a kép menne a fejembe... ami rendesen felmérgel.
2011. aug. 8. 00:38
 33/39 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező! Örülök,hogy így döntöttél.Szerintem nem vagy puhány,egy érett pasi így gondolkodik!Ha hibázik akkor szakítasz vele.Sok sikert,és azt a rossz képet meg hesegesd el!
2011. aug. 8. 00:41
 34/39 anonim ***** válasza:
22%

Istenem! --.--" de egy palimadár vagy.

Mind1 te tudod. A fejed mellett lebegő kis ördög mélabúsan eltűnik a füstfelhőbe :D

2011. aug. 8. 00:49
 35/39 A kérdező kommentje:

Tudom! :D

Azt mondta mindent meg fog tenni hogy jobbak legyenek a dolgok hát hajrá... Ha a jövőben nem fogom tudni lenyelni akkor meg annyi...

2011. aug. 8. 01:02
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Én pl nem igazán merek inni, mert elképesztően hülye dolgokat hoz ki belőlem, mint pl. "mi lenne, ha leugranék erről a hídról?", és elég nehéz inkább nem is kerülni ilyen szitukba. De csak néha, általában a normális hatásai jönnek csak elő. Egyébként meg nem kötelező inni. Ha 1x megtörténik (ugye 1-2 éve a csajjal), akkor elnézed neki. Ha másodszor megtörténik, megint a pia miatt, akkor még mindig lehet, h a pia miatt volt, de mostmár tud róla. Akkor ne igyon. Az meg megint hülyeség, h nem lehet az alkohol miatt, csak azért, mert a válaszolóra nem hat úgy. Meg nőknél a mennyiséget sem lehet fixen belőni, mert kb. 9999 dologtól függ, és akár a negyede is teljesen megüthet annak, amit máskor kényelmesen megiszol és éppen csak jó kedved van tőle.. DE ha tudja, h nála az alkohol néha így hat, hiszen már 2x megtörtént, akkor te megbocsátasz neki, ő meg többet nem iszik, ezzel biztosítva, h ez TÉNYLEG nem történhet meg többször. Ha nem megy bele, akkor az alkohol fontosabb mint te, akkor szakíts értelemszerűen.

19/N

2011. aug. 8. 02:07
 37/39 josek ***** válasza:
100%
én szakittanék,, ha benne van a hajlam ujra megteszi, lehet nem most hanem sok év múlva, de megteszi,, a pia nem kifogás semmire,, ha megtette valami nem ok a kapcsolatban, szoval The End
2011. aug. 8. 07:25
 38/39 anonim ***** válasza:
72%
Nem olvastam végig a válaszokat, de nekem az a tapasztalatom, ha "utálta" volna azt a csávót akkor semmi nem történt volna... ezt énis megszívtam, nekem is ugyan ezt mesélte be és végül megtudtam, hogy csal vele...szerintem dobjad... Ha nincs bizalom, akkor szar a kapcsolat...
2011. aug. 8. 09:53
 39/39 anonim ***** válasza:
59%
Ha tenyleg reszeg volt, es tenyleg ellokte magatol, szoval ha tenyleg nem akarta, stem nem bun. Ha tenyleg szeret es tenyleg veletlen volt sztem megbocsathatsz neki.
2013. okt. 20. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!