Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Barátnőm" megcsókolt egy másik faszit részegen majdnem
smároltak csak "barátnőm" ellökte pár másodperc volt
az egész. Aztán sírva rohant hozzám, hogy elmondja, hogy
mit csinált. Most ezzel mégis mit kezdjek?
hát, sztem kérj egy kis dőt, az lenne a legjobb, ne szakíts vele, ha szereted és ha megbánta, mert akkor jobban szenvednél, én sajnos elkövettem azt a hibát hogy nem kértem időt a feldolgozásnak, kellett volna sztem 1 hét elegendő, azalatt kipihened magad és nem lesz gond. arra viszont figyelj oda, h ha veszekedtek ne hozd fel neki h megcsalt, mert az nagon szétszedhet egy kapcsolatot.mondd a bnődnek h nem szakítasz vele, de kérsz 1 hét szünetet, hogy feldolgozd az esetet, ezt meg kell értenie, ezalatt ne nagyon talizzatok és ne nagyon beszélgessetek, pihenj és értékeld át a dolgokat... jah és ha azt mondod neki h "megbocsátok" azt tiszta szívből mondd, mert ha célozgatsz arra amit tett, vgy a szemére hűnyod utána, akkor abból nem lesz jó kapcsolat. tehát én azt mondom, h 1 hét pihi, aztán 1 kiadós beszélgetés és folytassátok.
2011. aug. 8. 00:14
jah és igen az alkohol nem mentség... ezt mondd meg neki.
2011. aug. 8. 00:15
szerintem mindenkinek jár egy 2. esély... ha velem történne ez, én is nagyon kiakadnék... de az előző barátomat pl annyira szerettem, hogy ha ilyet tett volna is, akkor egy ideig nagyon haragudtam volna rá, meg tuti kellett volna rá idő, mire ezt megemésztem, de ha láttam volna rajta, hogy bánja, igyekszik jóvátenni, töri magát, akkor nem dobtam volna... mindenki hibázhat egyszer.
2011. aug. 8. 00:16
Alapból milyen kapcsolat az,ahol a nő fogja magát és elmegy nem normálisan szórakozni,hanem lerészegedni?
A piára fogni meg rossz kifogás.
Csajozós korszakomban én is csíptem fel egy csomó olyan baleknak a nőjét,aki volt annyira balfék,hogy elengedte egyedül bulizni a nőjét.
Úgy hívom ezt,hogy bárányokat a farkasok közé.
A nőket nem szabad kitenni csábításnak,mert szinte az összes elbukik.
A döntés a tiéd persze,de a piát a sztoriban tekintsd semmisnek.
A tényállás az,hogy valahogy ebbe a szituba keveredett.
Tehát legalább egy órát kacérkodhatott a f@szival,mielőtt a csókig jutottak.
2011. aug. 8. 00:16
Kérdező! Ha egy ilyen kis dolgon nem tudsz túl lépni,akkor nem is szereted igazán.Akkor meg inkább hagyd.Igazad van,hogy rosszul esik,de már én sajnálom a barátnődet,mert ha már ennyire könyörög neked,akkor biztos nagyon szeret,és nem valószínű,hogy előfordulna még egy ilyen.Ne húzd már az agyát! Ha megbocsájtasz neki,akkor tényleg bocsáss meg és ne dobálózz ezzel az esettel,felejsd el!Ha meg nem tudsz megbocsájtani,akkor mondd meg minél előbb,ne húzd az agyát!Nem hiszem,hogy olyan sok időre lenne szükséged,biztos vagyok benne,hogy eltudod dönteni,hogy szereted vagy nem!
2011. aug. 8. 00:20
Kedves Bridget! A válaszod szinte minden részével tökéletesen egyetértek, kivéve: "és nem valószínű,hogy előfordulna még egy ilyen" A kérdező szerint volt már hasonló eset, és inni sokszor van alkalom, lehet hogy a lányból ezt hozza ki a pia. ráadásul ismerjük a mondást, a kutyából nem lesz szalonna.
2011. aug. 8. 00:23
sztem ez nem csak arról szól h szereti e vagy sem.
mert attól ha szereti nagyon rosszul eshetett neki, és gondolom benne van az az érzés h mi van ha mégis megint megteszi, attól h azt mondja h nem elzs több ilyen, én is hallottam ezt már és pofán csapott az élet lég szépen :/ azt kell eldöntenie h tud e benne bízni még és tud e úgy viselkedni mint régen, valamint h megtudja e úgy csókolni, vagy bármi mást cisnálni vele annélkül h fel ne libenne előtte a kép, ah a bnője megcsalja, tehát itt nem az akérdés h szeretie, az is psze, de a bizalom az a fő kérdés, v is sztem. Én enmtudnék meglenni yoaln mellett akiben nem íbzom, annak ellenére h szeretem, nemtudom ki h van vele, nekem ez a véleményem :/
2011. aug. 8. 00:24
Oké,lehet,de mondjuk csajjal csókolózott.
Egy esélyt én adnék annak,akit szeretek,aztán utána meglátom,hogy él e vele.Ha megint hibázik ugyanúgy tudok szakítani akkor is.Csak adtam egy lehetőséget a másiknak is és magamnak is.
Kérdező! Ha fájnak a történtek,akkor valószínű,hogy szereted,akkor az is fájna elég szép ideig,hogy már nem vagytok együtt. (Az én elméletem szerint)
2011. aug. 8. 00:29
29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigieknek átértékeltem pár dolgot! Jöhet még ha van valami további meglátás.
És hogy döntesz?Már komolyan én izgulok a barátnőd helyett is. :)
2011. aug. 8. 00:31
Kapcsolódó kérdések: