Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Barátnőm" megcsókolt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Barátnőm" megcsókolt egy másik faszit részegen majdnem smároltak csak "barátnőm" ellökte pár másodperc volt az egész. Aztán sírva rohant hozzám, hogy elmondja, hogy mit csinált. Most ezzel mégis mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Most leszünk/lettünk volna 2,5 évesek, nem tudom egyszerűen eldobni ezt az időt. Szeretem és azt mondja, hogy ő is nagyon szeret és azóta csak sír meg megbánta meg sajnálja meg minden stb. Ráadásul egy olyan faszival akire azt mondja hogy utálja. A gyereket nem fogom megverni mert annak nem lenne sok értelme, de még meglátjuk ha meglátom lehet elszakad az agyam. "Barátnőmet" hibáztatom a gyerek csak kihasználta a helyzetet, meg hát pénisze van. Szakítsak vele vagy szünetet tartsak vagy mi? Félek hogy lebegne a szemem előtt hogy elárult. Ha a bizalmi kört sérti meg valaki azt nem lehet szerintem lenyelni.
2011. aug. 7. 23:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
41%
Én dobnám! Most viccen kívül! Ne taposd el a büszkeségedet, ha egyszer megcsalt, többször is meg fog. Ez meg amúgy is megalázás! És én nem bírnék többé ezzel a tudattal vele együtt lenni, dehát Te tudod!
2011. aug. 8. 00:01
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

elhiszem, hogy szarul esett, és nem is kell, hogy úgy tegyél mintha meg sem történt volna, de ha a lány tényleg ennyire megbánta, akkor végül is adhatsz neki egy esélyt. Sokan arra se képesek, hogy bevallják, ő meg egyből megtette, ez szerintem azért pozitív. És ha hajlandó megdolgozni azért, hogy visszaszerezze a bizalmadat, akkor nem kell egy ilyen miatt eldobni ezt a 2,5 évet.

21l

2011. aug. 8. 00:01
 13/39 anonim ***** válasza:
Kérdező!Amúgy hány évesek vagytok?
2011. aug. 8. 00:02
 14/39 Panda Péter ***** válasza:
a pia nem kifogás. szórakozni kultúráltan is lehet. ez kellően tartalmas válasz volt?
2011. aug. 8. 00:04
 15/39 A kérdező kommentje:
Este beszéltünk gépen, szégyenében kétszer elhányta magát, elég mérges voltam de nem voltam paraszt inkább csak nyers. Azt mondja hogy nagyon megbánta és, hogy rosszul van.
2011. aug. 8. 00:05
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dobnám ki, mindenki követhet el hibát és szerintem meg sem csalt, ellökte a francba. Ez még csók sem volt.
2011. aug. 8. 00:06
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
És nem kicsit bánhatja, ha tényleg hányt a stressztől.
2011. aug. 8. 00:07
 18/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég nagy lecke volt neki.Ne büntesd tovább,szeretitek egymást.1 esély mindenkinek jár...főleg,hogy őszinte volt veled,és ellökte a pasit magától...
2011. aug. 8. 00:12
 19/39 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk. Én soha nem tartottam be neki így pedig lett volna alkalom. Azt mondta hogy soha többé nem történne ilyen. Az a helyet hogy mostanában veszekedtünk párszor valószínű hogy közrejátszott. Ezelőtt olyan volt 1-1,5 éve hogy egy csajjal smárolt annyira nem rázott meg a dolog letudtam annak hogy fiatalon belefér de ez már nagyon nem.
2011. aug. 8. 00:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Bridgettel értek egyet, elég nagy lecke volt ez neki.

Az alkohol egyébként is feloldja a gátlásokat,szóval minden tiszteletem a barátnődé, hogy piásan is el tudta lökni a srácot.

2011. aug. 8. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!