Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a lányokról, akik egy beta minus
fiuval járnak?
Ez az alfa-béta elmélet nem teljesen hülyeség, de azért nagyrészt az. Például egyáltalán nem foglalkozik átmeneti kategóriákkal, valamint állatvilágból vett analógiával vizsgál egy komplex társadalmi jelenséget, ezért szükségszerűen tele van tévedéssel. Én a saját tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy a csajozásban a következő faktorok számítanak igazán: önbizalom, intelligencia, anyagi helyzet, külső, kisugárzás, művészi hajlam. Ezek bizonyos szintig helyettesíthetik egymást, ezért lehetséges, hogy én pl masszívan kocka hajlamú csóró diákként alig tudom levakarni magamról a jobbnál jobb nőket. :)
2011. aug. 7. 22:07
32/42 anonim válasza:
Ja, kihagytam, hogy vézna is vagyok ;)
2011. aug. 7. 22:11
33/42 A kérdező kommentje:
akkor hamarosan meg kell halj
2011. aug. 7. 22:45
34/42 anonim válasza:
Hát igen, például azért, mert nem vagyok egy akkora gyökér, mint a kedves kérdező :D A top csajok ezt értékelik ;) A tiéd hány mázsa? :D
2011. aug. 7. 22:51
35/42 A kérdező kommentje:
45kilo
2011. aug. 7. 22:53
36/42 anonim válasza:
Aki nem kap alpha+/- vagy beta- csávót az be kell, hogy élje kevesebbel
2011. aug. 7. 23:43
37/42 anonim válasza:
Semmi értelme ennek az egésznek. Nem az számít, hogy valaki melyik csoportba való. Felőlem lehet alfa vagy omega, legyen közös témánk és egymással megférő világnézetünk, tudjon megnevettetni, ha szomorú vagyok, és ha a szemembe néz, egy kicsit vesszek el. Ja, igen, az is csak minimálisan érdekel, hogy néz ki a pasas.
Amúgy én meg nem értem, hogy járhat egy Hugrabugos egy Griffendélessel! Vagy egy Team Lestatos egy Team Jacobossal! Vagy egy egyetemista egy szakmunkással! Vagy egy WoW-os egy Aionossal! Egy jobbos egy balossal? Rocker az alterossal? Sőt, egy férfi nővel (az gusztustalan)???
2011. aug. 11. 12:39
38/42 A kérdező kommentje:
hülye vagy már! ennek a csoportositásnak épp az a lényege, hogy ki mennyire képes a személyiségével, nem feltétlen a külsö. egy omegának az érzelmi intelligenciája a 0-hoz tart, vele biztosan nem fogsz jot beszélgetni, tehát egy nönek sem kell az omega. általában persze csunyák is, ami szerintem a gyökere az egész dolognak.
2011. aug. 11. 12:41
39/42 A kérdező kommentje:
komolyan, ti elolvastátok a leirásokat, vagy csak a képeket néztétek meg!?
2011. aug. 11. 12:46
40/42 anonim válasza:
"csakegyuser válasza:
Aki nem kap alpha+/- vagy beta- csávót az be kell, hogy élje kevesebbel"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!