Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 ev utan az elso nagy szerelem felevenitesenek van ertelme?
Figyelt kérdés
Neki nincs allando munkaja, dohanyzik, hetvegen iszogat, es nem vegzett el tobb iskolat,megmaradt a tinedzser kori szinten. En elvaltam,31 vagyok, lakas, kocsi, munka ok.2011. aug. 7. 20:49
3/6 A kérdező kommentje:
Annyi,hogy mikor a szerelem halvanyul/elmulik.......mindig a tenyek maradnak, hogy lehet arra epiteni ami 15 ev alatt sem epult,megha masfele is volt? Kalandert erdemes? Ha "kalandba" belemegyek, lehet hujitesnek veszi, tisztelem ot annyira,hogy nem hujitenem,meg,ha kivannam is. Csak normalisan a valaszokkal, legyszi.
2011. aug. 7. 23:16
4/6 anonim válasza:
Hát 15 év alatt sokat változik az ember.
Azt nem tudom milyen kapcsolatba vagytok most de ha nem akarsz vele komoly kapcsolatot akkor azt mond meg neki és ha így is belemegy akkor oké.
2.voltam
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat. Kb. 10 eve nem beszeltunk,csak neha halottam rolla.
2011. aug. 8. 01:05
6/6 anonim válasza:
Az amit hallasz és ami az igazság az általában nem nagyon esik egybe ezt gondolom te is tudod.Azt hogy mi van vele azt csak tőle tudhatod meg.Találkozz vele beszélgessetek aztán majd el tudod dönteni,hogy mi legyen és hogy ő hogy áll hozzád így ennyi idő után.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!