Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azzal, akit igazán szerettek?
Figyelt kérdés
És ő is szeretett, de vhogy mégsem bírtátok egymás jellemét...Volt már veletek ilyen? Vagy ha más okból szakítottatok , akkor miért?2009. ápr. 10. 12:32
1/7 anonim válasza:
Se veled se nélküled dologra gondolsz? Igen már volt.
2/7 anonim válasza:
Hogyne lett volna, nem is egyszer. Sajnos előfordul, hogy rájövünk, valami nem passzol, és ha nem látjuk értelmét a változtatásnak, akkor jobb szakítani. Attól a barátság még fennmaradhat (tapasztalatból mondom). A szakítás kimondása nagyon fájdalmas, de ugyanakkor megkönnyebbülés is. Legalábbis nekem. És tisztességes a másik féllel is, mert tisztán lát, és nem érezheti, hogy át lett verve.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen olyasmire, tnap szakítottam a barátommal, de annyit sírtam és szeretem nagyon meg minden de már nem bírtam amit csinált. Remélem jól tettem...
ÉS annak lett folytatása? Vagy végleg külön?
2009. ápr. 10. 12:37
4/7 anonim válasza:
Szia!
Mi 3-szor próbáltuk meg a barátnőmmel, és nem ment...már 4 hónapja külön vagyunk és nekem még mindig nagyon hiányzik :( Ő állítólag már túl van rajtam...
Szóval, igen volt...és nem tudom ilyen helyzetben mit lehet tenni...
5/7 A kérdező kommentje:
13:02-es válaszoló ki szakított és ki akarta h újra kezdjétek?
2009. ápr. 10. 13:07
6/7 Voguelilias válasza:
Most vagyok ilyen helyzetben. lassan 1 hónapja szakított a barátom velem én még mindig oda meg vissza vagyok érte de hiába! Nagyon rossz de meg kell próbálni túllépni rajta!
7/7 anonim válasza:
Velem is volt már! Azóta is szeretem, de míg együtt voltunk, sose működött! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!