Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Komoly) Párkapcsolatban lévők! Mentek gólyatáborba? (egyetem)

Figyelt kérdés

Tudom ,tudom , nem csak a piáról és a dugásról szól de azért ..mégis.. hallani ilyen történeteket,csak nem kitaláció az összes.Ti mentek ? Vagy a párotok megy ? Olyanok írjanak légyszi akiknek komoly , több éves kapcsolatuk van .

Barátom nem tilt, de nem nagyon akarja hogy menjek.

Ti hogy vagytok vele ?

Olyanok is írhatnak akiknek tavaly (v előtte) volt ez a dilemmájuk.

19

2011. aug. 7. 19:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
hol a bizalom egy hosszu kapcsolatbol????
2011. aug. 7. 23:49
 32/37 anonim ***** válasza:
ez természetes féltés... 4 napig gyakorlatilag bulizik a barátnője úgyhogy ő nincs ott, és tök idegen társaságban. És lehet, h nem attól fél, h megcsalja a barátnője, hanem szimplán csak nem akarja, h 4 napig ne találkozzanak, vagy fél attól, h a barátnője találkozik ott más fiúkkal és esetleg beleszeret. Nem mindig a legrosszabbra kell gondolni. Megértem a helyzetedet kérdező. Mível én végig mentem ezen barátomnál és szeretem megértette, h azokat a feladatokat meg kellett csinálnia mert kellemetlen lett volna ha nem teszi meg, és bár haragszom rá, de tudom, h a körülmények hozták így. Ha olyan feladatba keveredsz és elég erős a kapcsolatotok barátod megfogja később érteni... De ne legyünk ennyire negatívak lehet olyan rendes csőportársaid lesznek, h megcsinálják helyetted az olyan feladatokat, mert tudják, h te kapcsolatban vagy. :) Ugyanis nem névre szólóan kapsz feladatot hanem a csoport kap, és aki tudja elvállalja. :)
2011. aug. 7. 23:56
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem kell ahhoz gólyatábor, h másokkal ismerkedjen és h beleszeressen másba
2011. aug. 7. 23:58
 34/37 A kérdező kommentje:

ezt végül is barátom is belátta... hogy ha esetleg gólyatáborba ne adj isten vkinek megtetszenék és próbálkozna , az tábor nélkül majd az egyetemen is ugyanúgy próbálkozna..

(késő van nézzétek el ha kicsit érthetetlen , de remélem a lényeg lejött :D)

2011. aug. 8. 00:07
 35/37 A kérdező kommentje:
meg nem is attól fél ő hogy megcsalom (mint azt előttem már leírták) hanem azoktól a minimális flörtöktől, csipkelődésektől stb... a hangulattól amire a pia ugye rátesz...
2011. aug. 8. 00:09
 36/37 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 78%-ban hasznos vál válaszolónak írnám, menj el gólyatáborba, és nincsj oga barátodnak kérni hogy ne menj, mertm ikor te kérted ő is elment, és nem mondott semmit, és fura odlgok derültek ki, és ki tudja h megcsalt e

szal nyugodtan menj el, és csinálj erotikus dolgokat, akkoris ha nem csalod meg, és nyugodtan az orra alá dörgölheted hogy minden játékban részt vettél, és ha nem tetszik neki, elmondhatod, h annó ő is ezt csinálta, és ha nem tetszik neki valami akkor nem szeret, mehet

menj el bulizni is, tedd féltékennyé

2011. aug. 8. 16:38
 37/37 anonim ***** válasza:
timoteus köszi a választ én is valahogy így gondolom bár ennyire nem ""durván"" mert nagyon nem akarom megbántani, mert tudom mennyire szar volt, sőt h 2 hétig hazudott és nem tőle tudtam meg. Amúgy fiú vagy??
2011. aug. 8. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!