Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Komoly) Párkapcsolatban lévők! Mentek gólyatáborba? (egyetem)
Tudom ,tudom , nem csak a piáról és a dugásról szól de azért ..mégis.. hallani ilyen történeteket,csak nem kitaláció az összes.Ti mentek ? Vagy a párotok megy ? Olyanok írjanak légyszi akiknek komoly , több éves kapcsolatuk van .
Barátom nem tilt, de nem nagyon akarja hogy menjek.
Ti hogy vagytok vele ?
Olyanok is írhatnak akiknek tavaly (v előtte) volt ez a dilemmájuk.
19
én is így vagyok vele... én vagyok az aki előbb írt
Viszont ha kihagyom lehet, h később nehezen illeszkedek be, amúgy is kicsit nehezen barátkozom, meg még is csak egy nagy buli, és elvileg jó... meg ugye nálam ott van barátom, szerintem ez úgy fair ha én is elmegyek...
Te barátod nem fog menni, nincs ilyesmi kilátásban?
pestre megyek. barátom nem jár egyetemre , nem is fog ugyhogy...
hát tényleg nem tudom mi legyen :/ nem akarok kimaradni belőle...és én is nehezebben barátkozom ,,
A gólyatáborban, semmi olyan nem történik,amit nem akarsz, ráadásul összeismerkedsz egy csomó olyan emberrel, akikkel később majd együtt lógtok. Másrészt nem tengsz lengsz majd az első napokon, és nézel hülyén, míg a többiek sztorizgatnak a gólyatáborról. A feladatokon nem kötelező részt venni, de barátokat szerezni hasznos, és érdemes!
Másrészt, nem biztos, hogy a mostani párod örökre megmarad, de lehet életre szóló barátokat szerzel..és a gólyatábor jó kiindulópont.
igen igazad van utolsó.ezeket én mind tudom...
barátommal jól megvagyunk vannak kisebb nagyobb veszekedések,(általában a semmin),. de szeretjük egymást.3 éve vagyunk együtt, elsők voltunk egymásnak.
Nem szeretné hogy menjek...pár hete odáig ment h azt mondta akkor vége, mostmár azért tudja h ez hülyeség , mondta h nyugodtan menjek ha szeretnék de ő nem lesz nyugodt abban a 4 napban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!