Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Komoly) Párkapcsolatban lévők! Mentek gólyatáborba? (egyetem)

Figyelt kérdés

Tudom ,tudom , nem csak a piáról és a dugásról szól de azért ..mégis.. hallani ilyen történeteket,csak nem kitaláció az összes.Ti mentek ? Vagy a párotok megy ? Olyanok írjanak légyszi akiknek komoly , több éves kapcsolatuk van .

Barátom nem tilt, de nem nagyon akarja hogy menjek.

Ti hogy vagytok vele ?

Olyanok is írhatnak akiknek tavaly (v előtte) volt ez a dilemmájuk.

19

2011. aug. 7. 19:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
na látod ... ettől is félek... h mivan ha olyan feladatok lesznek... vagy játékok .. vetkőzősek stb. Kimaradni nem akarok mert akkor én leszek a lúzer szerencsétlen aki csak ül a sarokban és nézi ahogy a többiek szórakoznak, viszont ha belemegyek akkor itthon gondok lesznek :/
2011. aug. 7. 23:33
 22/37 anonim ***** válasza:
A megoldás: ne menj el. A 3 év alatt úgyis megismered majd a többieket.
2011. aug. 7. 23:34
 23/37 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele... én vagyok az aki előbb írt

Viszont ha kihagyom lehet, h később nehezen illeszkedek be, amúgy is kicsit nehezen barátkozom, meg még is csak egy nagy buli, és elvileg jó... meg ugye nálam ott van barátom, szerintem ez úgy fair ha én is elmegyek...

Te barátod nem fog menni, nincs ilyesmi kilátásban?

2011. aug. 7. 23:35
 24/37 anonim ***** válasza:
pécsi egyetemre mész?
2011. aug. 7. 23:35
 25/37 A kérdező kommentje:

pestre megyek. barátom nem jár egyetemre , nem is fog ugyhogy...

hát tényleg nem tudom mi legyen :/ nem akarok kimaradni belőle...és én is nehezebben barátkozom ,,

2011. aug. 7. 23:39
 26/37 anonim ***** válasza:
barátoddal mennyire jó a kapcsolatotok? Mit szól ahhoz, h elmész? Bízik benned?
2011. aug. 7. 23:42
 27/37 anonim ***** válasza:
ugyan már, elmész ismerkedni az új tarsakkal, ez mióta gond? nem fog senki kényszeriteni arra h lefekudj vkivel is!! vagy h vetkőzz! ezek ilyen vicces kis játékok, ami inkább égésre megy, mint szexre
2011. aug. 7. 23:44
 28/37 anonim válasza:
74%

A gólyatáborban, semmi olyan nem történik,amit nem akarsz, ráadásul összeismerkedsz egy csomó olyan emberrel, akikkel később majd együtt lógtok. Másrészt nem tengsz lengsz majd az első napokon, és nézel hülyén, míg a többiek sztorizgatnak a gólyatáborról. A feladatokon nem kötelező részt venni, de barátokat szerezni hasznos, és érdemes!

Másrészt, nem biztos, hogy a mostani párod örökre megmarad, de lehet életre szóló barátokat szerzel..és a gólyatábor jó kiindulópont.

2011. aug. 7. 23:44
 29/37 anonim ***** válasza:
az igaz, h viccesek, de a barátjának mennyire lenne vicces ha valaki az ő hasáról enne le csoki darabokat, vagy hasonló feladatokban kéne részt vennie... Az is igaz, h nem muszáj, de mások előtt az ember inkább többnyire elvállalja, h ne tűnjön szerencsétlenek, és ne rekesszék ki. De nem arról beszélek, h hagyd ki szerintem menj el, csak figyelj oda, és ne igyál sokat, és sokat keresd a barátod.
2011. aug. 7. 23:47
 30/37 A kérdező kommentje:

igen igazad van utolsó.ezeket én mind tudom...

barátommal jól megvagyunk vannak kisebb nagyobb veszekedések,(általában a semmin),. de szeretjük egymást.3 éve vagyunk együtt, elsők voltunk egymásnak.

Nem szeretné hogy menjek...pár hete odáig ment h azt mondta akkor vége, mostmár azért tudja h ez hülyeség , mondta h nyugodtan menjek ha szeretnék de ő nem lesz nyugodt abban a 4 napban...

2011. aug. 7. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!