Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Komoly) Párkapcsolatban lévők! Mentek gólyatáborba? (egyetem)
Tudom ,tudom , nem csak a piáról és a dugásról szól de azért ..mégis.. hallani ilyen történeteket,csak nem kitaláció az összes.Ti mentek ? Vagy a párotok megy ? Olyanok írjanak légyszi akiknek komoly , több éves kapcsolatuk van .
Barátom nem tilt, de nem nagyon akarja hogy menjek.
Ti hogy vagytok vele ?
Olyanok is írhatnak akiknek tavaly (v előtte) volt ez a dilemmájuk.
19
én a Corvinus T-karról tudok nyilatkozni.
sznob, buta, unalmas, rossz fej 90%.
Ott a lányok 50%-a "modellkedik", akármit is jelentsen az.
Előadásra full smink, full haj, totál passzoló outfit az alap.minden nap.
A fiúk leginkább stréber, rosszfej, idióta,unalmas sznobok.
Tudom, h nem ez volt a kérdés, de gondoltam leírom, h lásd, ilyen arcok járnak a bp-i egyetemekre.
3 évig kell nézned még a sznob fejüket, iphone-ok, macbookok, outfitek villantása egyeseknek az egyetem.
Ne menj.
fúú, nekem már jó rég volt a gólyatáborom... mindenképp menj el, mert igen, a bulizásról szól és az ismerkedésről főleg, de ugyebár szórakozóhelyen is tudsz úgy elleni (a pasid nélkül is), hogy nem csalod meg:)
szóval, jobb úgy kezdeni a félévet, hogy már ismersz pár embert. nagyon sok gólya megy úgy, hogy van barátja/barátnője:)
szerintem menny el! én is voltam pedig nem vagyok egy partiarc... nem is volt rossz, bár volt züllés keményen.
a sok észlény meg nem tudja mi az a gólyatábor? bas*szki...
itt a kedves kérdező az egyetemi gólyatáborról beszél amit a felsőbb éves tanulók szerveznek az elsőéveseknek, hogy ismerkedjenek, szórakozzanak. van beavatás stb...
az pedig, hogy pesten tahók vannak az hülyeség. én pesten kezdtem az iskolát, majd vidéken folytattam. (mindegy miért!) ezerszer jobb arcok voltak pesten mint vidéken! aki teheti pestre mennyen, sokkal-sokkal jobb!
huh , hát először is jó sok válasz érkezett , köszönöm :)...nem igazán járok bulizni, mindig betalálnak a fogdosós , lihegős ocsmány nyomulós emberek :S...tehát fifty-fifty:D nem lettem sokkal okosabb:D de remélem h nem nyomulósak a fiúk..bár a pia furcsa dolgokat ki tud hozni az emberből :S...
amugy nincs nagy kedvem menni , de azért mégis az van bennem hogy ezt nem szabad kihagyni :/...
jöhetnek még válaszok!
Nekem a barátom tavaly volt, most meg én megyek. A tavalyi gólyatábor amin ő volt még most sem heverte ki a kapcsolatunk!! Nem akartam, h elmenjen, mindent megtettem, h ne menjen el, amit kért cserébe megtettem, könyörögtem, anyu kifizette volna neki, meg minden... de elment. Hazajött nem mondta el, h milyen feladatokban vett részt, hazudott két hétig a szememben, de utána jártam a dolognak, rossz érzésem volt, és kiderült, h nem egy erotikus feladatban vett részt. Nagyon kiborultam, azóta sem tudok benne bízni, és majdnem rá ment a kapcsolatunk, és azóta is hetente feljön kb.
Idén viszont én megyek, nem mondom, h nem bosszúból mert talán legbelül az is közre játszik. Kíváncsiságból megyek, és mivel ő is ment ezért nekem miért ne lenne szabad?! Megcsalni nem akarom. Kíváncsi vagyok mi lesz, ha olyan feladatot kapok szerintem megcsinálom, bár majd meglátom mert általában nekem is csak a szám nagy, fájdalmat nem akarok neki okozni. Kicsit félek, h most rá megy a kapcsolatunk vagy jobban tönkre megy.
Különben több mint 4éve vagyunk együtt.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!