Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdface kérdése:
Jó úton haladok? (képpel)
Figyelt kérdés
Megfogadtam a tanácsokat és kíváncsi vagyok a véleményetekre és most is kegyetlenül őszintén,ha kérhetem. :)
Előtte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Utána:
2011. aug. 7. 15:06
21/35 anonim válasza:
nem vagy rossz pasi, szemüveg nélkül és szemüveggel is lennének csajok, akiknek bejönnél :) jobb a második kép, viszont az a póló nekem nagyon nem jön be :D
22/35 anonim válasza:
Nekem az előtte képnél a 2. kép kifejezetten tetszik és ez sem rossz, kis huncut fejed van. :) Nem is értem, egész jó pasi vagy, azt szeretnéd ha bókolnánk Neked? :D
23/35 anonim válasza:
rajkodjál a napisz@ron, az ember színe fehér, előtte jobban néztél ki egy fokkal
24/35 anonim válasza:
szerintem most jobban nézel ki egyértelműen!:)
ne hallgass ilyen hülyeségekre hogy csak mert nem szabályosak a fogaid,attól még szabad így mosolyogni!(legfontosabb dolog a világon!!)
Egyébként nekem nem olyan zavaró..sárgaságán javíthatsz ennyi!
21/l
25/35 anonim válasza:
Moss fogat. Egyébként jobban nézel ki. :D
26/35 anonim válasza:
Hey bro! Sárgák a fogaid és idétlen, ahogy vicsorogsz! Legközelebb mosolyogj és moss fogat!
27/35 anonim válasza:
jobban néztél ki elötte, már bocs.
28/35 anonim válasza:
Mosolyogj csak még mindig jobb sárga foggal mosolyogni mint állandóan búval b.szott arcot vágni :D
29/35 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem veszik komolyan azt, aki sokat mosolyog. Egy kicsit kérdő a mosolyod "bejövök neked?", és tényleg nem a témafelvetésed miatt, hanem ránézésre. Kicsit "sok".
Sok szerencsét! Nagyon jóképű vagy, és szimpatikus! :)
L
30/35 anonim válasza:
Levetted a szemüvegedet, ez jó, a mosolyod szép, magabiztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!