Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdface kérdése:

Jó úton haladok? (képpel)

Figyelt kérdés

Megfogadtam a tanácsokat és kíváncsi vagyok a véleményetekre és most is kegyetlenül őszintén,ha kérhetem. :)

Előtte:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Utána:

[link]

2011. aug. 7. 15:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

szerintem jól nézel ki

Ami nekem speciel nem tetszik,az a fogad.Nem látni a formát,de igazából olyan sárgásnak tűnik.Vagy a képminőség miatt?Vegyél valami fogfehérítős fogkrémet :) Hidd el egy szép fehér fogsoros mosoly írtó vonzó tud lenni :))))

24N

2011. aug. 7. 15:23
 12/35 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de szerintem pont, hogy rossz irányba menttél. Előző képeden még normálisnak néztél ki XD

Szerintem hanyagold ezeket az erőltetett dolgokat, sokkal természetesebben áll egy magabiztosság, vagy egy normál mosoly. Bár ez csak az én véleményem.

2011. aug. 7. 15:32
 13/35 anonim ***** válasza:
hát...
2011. aug. 7. 15:35
 14/35 A kérdező kommentje:
a mosoly az tényleg hollywoodi, de a kép kedvéért, nem látjátok haverom fejét mellettem :D
2011. aug. 7. 15:36
 15/35 anonim ***** válasza:
bocsi, az előbb a másikhoz írtam :D de le írom ide is, hogy a fogaid nem szép fehérek. nálam ez fontos ez fiúval.
2011. aug. 7. 15:40
 16/35 anonim válasza:
szerintem cuki vagy :) nem akarsz még pár képet feltölteni? :) mondjuk amin jobban látszol. (egész alakos, stb) és próbálj meg tényleg egy olyat amin picit komolyabban nézel. nekem tetszel :)
2011. aug. 7. 15:55
 17/35 anonim ***** válasza:

Nekem jobban tetszenek az "előtte" képeid :D

22/L

2011. aug. 7. 16:05
 18/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nekem sincsenek szebb fogaim, sajnos a genetika, és a nem túl helyes életvitelem miatt, hiába mosok fogat napi 3x is, illetve használok szájöblítőt...DE ÉN LEGALÁBB NEM VIGYORGOK ÍGY BMEG. :)

Egyébként az elsőn úgy néztél ki mint egy aranyos, kedves srác, most meg mint valami de kemény vagyok partiboy...Ha az volt a célod, hogy a külsőre és pénzre izguló libáknak legyél vonzó, akkor igen, jó úton haladsz.

21/f

2011. aug. 7. 16:05
 19/35 A kérdező kommentje:

Levonom a következtetést és csak így tovább kőkeményen mondjátok meg. :)

Semmi más nem változik csak a külsőm, hogy védjem magam egy kicsit.

2011. aug. 7. 16:10
 20/35 anonim ***** válasza:
mossál fogat, utána mosolyogj. am jobb h lebarnultál
2011. aug. 7. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!