Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó úton haladok? (képpel)
Megfogadtam a tanácsokat és kíváncsi vagyok a véleményetekre és most is kegyetlenül őszintén,ha kérhetem. :)
Előtte:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Utána:
szerintem jól nézel ki
Ami nekem speciel nem tetszik,az a fogad.Nem látni a formát,de igazából olyan sárgásnak tűnik.Vagy a képminőség miatt?Vegyél valami fogfehérítős fogkrémet :) Hidd el egy szép fehér fogsoros mosoly írtó vonzó tud lenni :))))
24N
Én fiú vagyok, de szerintem pont, hogy rossz irányba menttél. Előző képeden még normálisnak néztél ki XD
Szerintem hanyagold ezeket az erőltetett dolgokat, sokkal természetesebben áll egy magabiztosság, vagy egy normál mosoly. Bár ez csak az én véleményem.
Nekem jobban tetszenek az "előtte" képeid :D
22/L
Ne haragudj, nekem sincsenek szebb fogaim, sajnos a genetika, és a nem túl helyes életvitelem miatt, hiába mosok fogat napi 3x is, illetve használok szájöblítőt...DE ÉN LEGALÁBB NEM VIGYORGOK ÍGY BMEG. :)
Egyébként az elsőn úgy néztél ki mint egy aranyos, kedves srác, most meg mint valami de kemény vagyok partiboy...Ha az volt a célod, hogy a külsőre és pénzre izguló libáknak legyél vonzó, akkor igen, jó úton haladsz.
21/f
Levonom a következtetést és csak így tovább kőkeményen mondjátok meg. :)
Semmi más nem változik csak a külsőm, hogy védjem magam egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!