Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne kezdeményeznii?

Figyelt kérdés
Halii, az egész egy nagyon hosszú sztorii. de röviden az van h van egy pasii és nagyon tetszik nekem és én is nekii. és kézenfogva is szoktunk sétálnii meg ilyenek, meg folyton puszilgat meg fogdos. és mikor vki megkérdezii tölünk h járunk-e? akkor automatikusan azt mondjuk h nem. :S de én nagyon szeretném h többb legyen köztünk mint haverság.!! mit tegyek? kezdeményezzek én?? .. :O
2009. ápr. 10. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
mikor csokolgat akkor smarold le
2009. ápr. 10. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

:) Ha folyton puszilgat akkor az már biztos hogy nem csak haverság :) Efelől teljesen biztos lehetsz.

Kezdeményezni viszont szerintem csak a férfi kezdeményezhet, legalábbis hosszú távon annak lesz eredménye. Az nem baj, hogy még a barátai és ismerősei előtt nem ismeri el, hogy jártok. ez attól függ milyen kapcsolatai voltak eddig, mennyire meri felvállalni az érzelmeit mások előtt.

Ha viszont mások előtt erre a kérdésre Te jelented ki, hogy igen, járunk, akkor lehet hogy megijed. Mert valószínű, hogy ő sincs tisztában az érzéseivel, csak annyit tud, hogy tetszel neki. És nem akar neked fájdalmat vagy csalódást okozni később hogy ha mégse "jönnétek össze", mert esetleg rájön, hogy nem akarja folytatni.

Nézd meg, hogy más lányokkal hogy viselkedik, ha nyilvánvalóan csak veled ilyen közvetlen, akkor nagyon is ígéretes ez a kapcsolat-kezdemény :) Majd kialakul. Ha türelmesen vársz és nem haragszol meg rá azért, mert mások előtt nem mondja azt hogy jártok, de azért fogja a kezed, akkor előbb-utóbb ki fogja mondani. 30/Nő

2009. ápr. 10. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Ribinek néz!Szard le!!!!!
2009. ápr. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!