Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
ma 22:35 voltam
most látom egy előttem szóló is ugyanazt az idézetet írta, elnézést nem láttam (mielőtt leszednék emiatt a fejemet) :D
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:38
3éves korodban hogy nevezhetsz valakit barátodnak?
Nincs. Persze vannak, akik azt hiszik van. De olyankor:
1. Vagy lelki szemetesnek kell a másik.
2. Vagy bejön a másik.
Ha az egyik (vagy mindkettő) jár valakivel, akkoris igazak ezek.
Barátkozás szintjén csak a velünk egyneműekkel tudunk azonosolni, mert nekik vannak hasonló problémáik, ők tudják a helyünkbe képzelni magukat jobban stb.
A nő és a férfi nem azért vannak, hogy barátkozzanak, hanem hogy szaporodjanak. Lehet rosszul hangzik, de aki azt hiszi, hogy neki húú milyen stabil fiú/lánybarátai vannak, az nézzen kicsit magába és talán meglátja a mögöttes okokat is. ;)
21F
Én azt hittem létezik...de most már tudom hogy tévedtem!
A haverság az más
Kérdezném azoktól akik azt írják hogy "soha nem merült fel egyikükben sem egy esetleges párkapcsolat". Honnan tudjátok, hogy ezt a másik fél is így gondolja?
Nem létezik! Egy jó barátság alapja a megértés, együttműködés, kiegészítés stb. Az egyik fél egy idő után mindenképpen fog érezni valamit a másik iránt, csak már fél,késő lesz bevallania.
Akkor létezhet ha mindkét fél homoszexuális.
Szia! :D
Igenis letezik. Az allitolagos legjobb baratnom egyik naprol a masikra ugy dontott,hogy o nem beszel velem. Minden elozmeny nelkul. Elegge kiakadtam,suliban 2 orat vegig bogtem. Egy fiu allt mellettem mindvegig. Meghallgatott,probalt segiteni. 3 eve vagyunk baratok, 1,5 eve legjobb baratok:) elmondunk egymasnak mindent. Es az is biztos,hogy en nem szerettem bele,mast szeretek,akirol o is tud. Es az is biztos,hogy o nem szeretett belem,ismerem a lanyt,akibe szerelmes ;) Sosem fogunk a masik irant semmit sem erezni:) mindkettonknek az az elve,hogy baratsagot nem rontunk el szerelemmel!!
Vannak lány barátaim (több is)
és valóban igaz, hogy valamennyire mindegyik tetszik
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!