Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettszik egy fiú és eléggé közel lakik hozzám. Arrafelé szeretnék biciklizni, de szerintem ez feltünő lenne. Mit találjak ki hogy minek mennyek arra?
De minek kellene kitalálnod bármit is b...meg?
Meg fogják kérdezni?
De tessék, hogy ne legyek szemét:
-Szia! Miért bicikliztél a házunk környékén?:O
-Ha elmondanám, akkor meg kellene, hogy halj. Egy ilyen jó pasiért, mint te, pedig kár lenne:)
A folytatást már írd meg te.
Ha pedig kiröhög, átváltassz gúnyos módba és megjegyzed, hogy:
-Mit gondoltál, hogy pont te után kémkedek, he?
Sőt, ha megkérdezi, hogy mit kerestél ott, akkor inkább ezt tedd:
Állj hozzá közel, nézz nagyon mélyen a szemébe, gyönörködj benne és mondd neki, hogy őt kerested, aztán fogd meg a két kezét, fordulj kicsit oldal pózba, majd mond neki, hogy azt hallotam, hogy tetszem neked. A következő lépés, már teljesen háttal állsz neki (szinte az ölében vagy), a kezeit a melleidre rakod, hozzá dörgölözől kicsit és a fülébe súgod szenvedélyesen, hogy mi lenne, ha felmennétek egy bármire és ezt meg azt csinálnátok. Mondjuk ehhez párévig még fiatal vagy. És kicsit ribis is lehet.
Milyen választ szeretnél?
Ha durvát szeretnél?
-Hé te lány, gyere csak ide? Mit kerestél erre a bicikliddel?
-...Anyádat, te!
-Anyámat?!
-Amikor meg rúgdos megmondod neki, hogy jó van mááá, csak érdeklődni akartál, hogy nem akar-e unokát, mert tudnál benne seígteni.
Remélem senki nem fog ebből rasszizmusra következtetni.
De szerintem inkább légy természetes és ne aggódj annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!