Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nem állunk most jól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nem állunk most jól a barátnőmmel, de beszélni se akar velem. Sokat veszekszünk mostanában minden félén. Nekem Ő az igazi, és csak Ő kell. Mit tegyek, hogy kiengeszteljem, és jó belátásra bírjam és hogy minden ok legyen megint köztünk?

Figyelt kérdés
Én nagyon Szeretem, mindennél jobban, nem csaltam meg, nem hazudtam neki, és nem is akarok mást, csak őt. Tegnap még minden ok volt, délután kezdtek rosszra fordulni a dolgok. De sütöt süteményt is nekem meg minden... Mondtuk egymásnak h szeretlek, de ma már azt mondja h ő nem szeret... Mit tegyek? :'( Beszélgetni amugy se nagyon szeret. Elvagyok keseredve nagyon, de nagyon szeretem :'( 20/F
2011. aug. 6. 18:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Sok párod lesz még, és ne feledd, mindig van jobb!
2011. aug. 6. 19:36
 12/22 anonim ***** válasza:
Nincs közös témátok?
2011. aug. 6. 19:37
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle szépen, hogy miért ilyen csendes, mi a baj?
2011. aug. 6. 19:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Nekem csak Ő kell, és számomra nincs jobb... Senki nem értet t meg ennyire mint Ő, soha senkit nem érdekeltem. Őt igen. És nem volt véletlen ahogy összejöttünk, másokkal is összejöhetett volna, nem is 1 emberrel, ő velem akart. Nekem Ő volt az első, és akkor ezt még Ő nem is tudta. Mindennél jobban Szeret, érzem, És én is Őt. Mindennél Jobban.

Ez a baj mindenkivel, hogy mindenki csak igy gondolkozik, h mindenkinek minden nap más valakije van... Ő nem ilyen, és én sem. Én arra vagyok büszke, hogy Elsőnek megtaláltam a nagy Őmet, és nem engedem, mert szeretem, akármilyen is vagyok, igyekszem tanulni a hibáimból, és jóvá akarom tenni. És tudom h ő így szeret, mégha elege is van a veszekedésekből, és ezért mondja azt h nem szeret :(

2011. aug. 6. 19:39
 15/22 A kérdező kommentje:
Az nem oldja meg ha megkérdezem, próbáltam :'(
2011. aug. 6. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Akkor öleld át, simogasd, kényeztesd kicsit, győzködd, hogy mondja el. Vagy hozz fel neki valami témát, amiről szerettetek beszélni. Ha akkor sem válaszol, akkor menj el és ne keresd egy darabig. Nem biztos, hogy megcsalt téged.

A lényeg, hogy ha nem fog téged keresni és szándékosan így vislekedik veled, akkor vagy nem szeret téged, vagy valamitől védeni akar. Próbálj meg vele kicsit kedvesebb lenni, kérj tőle bocsánatot, lepd meg valamivel, mondd el neki őszitén, hogy ha baj van segíteni szeretnél. Ha csak azt mondja, hogy nem szeret, rá kérdezhetsz, hogy más van-e.

2011. aug. 6. 19:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Nem csalt meg, soha nem tudna... ilyenről nem is volt szó...

Óvni nemhiszem h akarna... Nem sokat beszélünk, az igaz, de MINDENT elmondunk egymásnak, őszintén... Én csak attól félek, h kiábrándult már belőlem, vagy másnak látott mint aki vagyok, és már nem szeret.. Ha nem szeret én abba belehalok... Jóvá akarok tenni mindent, mindenre képes vagyok, érte, miatta, csak annyi kell h velem legyen :'(

2011. aug. 6. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy te egy kicsit érzékeny?

Mit szerertsz szabadidődben csinálni?

És ő?

2011. aug. 6. 19:50
 19/22 A kérdező kommentje:

De az vagyok egyébbként, és tudom h nem jó, meg h hirtelen haragú vagyok :'( És nem is lennék amugy sem ilyen kibirhatatlan, csak h sokszor nem egyezünk, ki készít engem is, és őt is, rajtam így jön ki... rajta meg ugy h mindig szakítani akar. :'( A lényeg h soha nem akarom bántani, és próbálok változtatni, h ne legyen ilyen ingerült, amikor olyan helyzet van :'(

Szabadidőnkben kb mindig együtt voltunk, amikor nem vagyunk együtt gépezünk, de ott is sokszor beszélünk...

Istenem, annyira Szeretem :'((

2011. aug. 6. 19:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Men el hozzá, öleld magadhoz jó szorosan, csókold vadul, szenvedélyesen és béküljetek ki.:) Ha nem válaszol neked semmire, akkor pedig hagyd ott.
2011. aug. 6. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!