Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha a pasitok más csajjal megy nyaralni?
Figyelt kérdés
Például négyesben két csaj két srác elmentek moziba. Most egy Balatoni nyaralást szerveznek. De engem nem hívott.. velem kb sehova nem akar menni mindenre van kifogása pl. Nem akar strandra menni mert régen sokat járt a családjával és utálta , de a haverjaival elment. Azt mondja nekem hogy nem tud kijönni hozzám mert nincs pénze, de egy sörre azokkal a csajokkal meg a barátjával arra van pénze ( a jegy olcsóbb mint a sör) Velem találkozik a parkban vagy a buszmegállóban, velük meg balatonra meg mozizni megy, és mikor ezt szóvá tettem én lettem a hisztis p. Szerintetek?2011. aug. 6. 10:18
1/11 anonim válasza:
tedd szóvá még egyszer. mi ezen nem tudunk segíteni, csak annyit tudok mondani h ha ezt tényleg így van, akkor ez nem normális dolog...
ezt meg kell beszélnetek, mert sokáig így nem mehet...
2/11 anonim válasza:
Szakíts minél hamarabb. Egy párkapcsolat nem merül ki ennyiben. Nyilván valóan nem szeret téged, de szerintem erre már te is rájöttél.
3/11 anonim válasza:
nem túl egyértelmű számodra, hogy már régóta le akar téged pattintani?
teher vagy neki, és minden egyes alkalommal, amikor ráerőszakolod magad, kicsúszik a kezeid közül.
4/11 anonim válasza:
szakíts vele. ha neked jó ez a megalázott helyzet, akkor nem kell, de úgy látom, neked nem jó.
5/11 anonim válasza:
Velem is volt ilyen csak akkor csajom ment el két sráccal nyaralni. Persze utána engem már nem akart Balatonon meglátogatni :) Szakíts vele minél előbb!
6/11 anonim válasza:
Ezért sok értelme van pasit tartani.
7/11 A kérdező kommentje:
igazából azért nem értem, mert nem akar szakítani... vagyis múlthéten szakítottam vele, de jött hogy béküljünk ki meg minden.. de ahhoz képest ezek még mindig folynak... és sajna nem tudom vele megbeszélni, mert ő ezt teljesen normálisnak gondolja. nem értem.
2011. aug. 6. 12:03
8/11 anonim válasza:
Valószínű azért jött kibékülni mert kell neki a "státusz szimbolum." Arra gondolok, hogy milyen vagánynak hiheti magát, hogy neki van csaja nem úgy mint a legtöbb srácnak manapság de ugyan akkor neki senki nem dirigál és minden úgy van ahogy ő akarja. Ez fantasztikus érzés lehet egy alacsony érzelmi és értelmi szinten álló srácnak. Amúgy az én barátom is sokat lógott a haverjaival a kapcsolatunk elején de én megmondtam neki, hogy nem egy üveg lekvár vagyok amit föl-le vehet egy polcról amikor csak megkívánja. Egy kapcsolatért tenni is kell, áldozni kell rá időt, érzelmet, és sajnos anyagiakat is. Nálunk megoldódott a helyzet, sokszor én is vele mentem így ha tetszik "beépültem" a haveri körébe. Nálunk ez borzalmasan sok időbe került igaz azért velem nem viselkedtek ilyen csúnyán mint ez a nyaralásos ügy. Szerintem még egyszer utoljára ülj le vele beszélgetni (higgadtan!!)ha nem érti meg dobd ki mert nem éri meg vele küzdeni ha semmi hajlandóság nincs benne a változtatásra.
10/11 Zorana válasza:
Ha szerinte ez normális akkor viselkedj te is így vele. Sz*rd le a fejét ne keresd ha meg talizni akar keress te is kifogást ...hátha így észreveszi, hogy ez nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!