Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem vagyok biztos benne, hogy csak ő kell, attól függetlenül szerelmes vagyok? -. -
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, sok barátnőm volt már, és egyiknél sem éreztem azt, hogy csak ő kell, más nem... Viszont vonzódtam hozzájuk, kötődtem, de a nemi dolognál problémák voltak...Ha volt alkalmam, mindig félreléptem, ha egyedül voltam, akkor pedig nőről-nőre... Most is van egy komoly, őt még nem csaltam meg, nem is szeretném, de ismerem magam, ha úgy alakul, megteszem. Pedig nem akarom bántani, szal mit csináljak? Hogy változhatnák meg? Remélem tud valaki segíteni...2009. ápr. 9. 19:55
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen ne adj rá magadnak esélyt. Nincs olyan h nem tudod megcsinálni , amit akar az ember azt meg tudja csinálni legyen az bármi ami elérhető határokon belül van.
2/5 anonim válasza:
'' ha ugy alakul megteszem'' miert alakulna ugy? ha azt mondod nem akarod megbantani akkor nem engeded hogy ugy alakuljon, ez ennyire egyszeru, innen mar a tobbi dolog is magatol erthetodik....amugy valaszolj mert nagyon kivancsi lennek :p
3/5 anonim válasza:
Szerintem se olyan egyszerű,lány vagyok,mégse sikerült,pedig tudom,hogy mennyire megbántanám,de...ha van valakinek jó tippe,érdekelne engem is.
4/5 A kérdező kommentje:
Quote: '' ha ugy alakul megteszem'' miert alakulna ugy?
Azért alakulhat úgy, mert tudom...Pl. disco, buli, vagy olyan hely, ahol nincs ott a partnerem, mindig szívesen kezdek cseverészni, flörtölgetni, ágyba bújni :P új hölgyekkel... Ott és akkor nem érdekel hogy van-e, utána persze megbánom, de ugye mint tudjuk a késő bányat, lócitromot ér:D
2009. ápr. 10. 08:19
5/5 anonim válasza:
"a hűség nem egy érzés, hanem egy döntés!!!"
szóval ehhez tartsd magad :D
de tényleg, szerintem ez nagyon igaz, ha úgy érzed, megtennéd, gondolj erre: emberi lény vagy, hozhatsz döntéseket, nem engeded hogy magával ragadjon a hév... képes vagy rá!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!