Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz a virág lánytól fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz a virág lánytól fiúnak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 17:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sem gáz. Én még sosem kaptam, meglepődnék, de örülnék :)
2009. ápr. 9. 18:49
 22/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! a páfrány jól hangzik...:DD
2009. ápr. 9. 18:54
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen nem szokás pasinak virágot adni. Bár attól függ milyen virág? Tehát vágott virág, szobanövény, cserepes virág. Vágott virágot semmiképpen nem adnék pasinak. Hmm esetleg viccből kaktuszt.

Én adtam szobanövényt a barátomnak, de nem szülinapjára hanem csak úgy dísznek a lakásba. Örült neki (gaznak titulálta, de mosolyogva elvitte haza) és még mindig él a növény, pedig ez nagy szó, mert nála a kaktusz is kihal.

2009. ápr. 9. 18:57
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól függ... tehát ilyen szobanövény vagy valami hasonló nem gáz, mert hát lehet h a fiú szobájába nincs semmi növény, és jót is tenne a szobának is, meg neki is :)

Meg mondjuk én azt is el tudnám képzelni, h tavaszi virágokat vinnék neki egy csokorba, és vázába beletenném a szobájába :)

DE ilyen rózsát h adjak szülinapjára? Szerintem először ledöbbenne, aztán kiröhögne egyenesen :D

2009. ápr. 9. 19:15
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak ti tudhatjátok, h egymás közt mit tartotok cikinek, vagy mit nem. Alapjáratom tényleg elég furi, ha egy lány ad virágot a fiúnak, de ki tudja? Egyes esetekben simán el tudom képzelni. Szóval tudnék olyat mondani, amikor nem gáz.

Pl nem szülinapra, de pl kórházba is illik virágot vinni. Tegyük fel, egy srác balesetezik a motorjával, és eltöri a lábát, műteni kell, és benn kell feküdnie. Simán lehet vinni neki egy virágot, nem feltétlen vágottat, vázába, de mondjuk egy kis cserepes virágot.

Vagy ha születésnapra akarsz virágot adni, akkor pl egy olyan kaktuszt adhatsz, ami virágzik.

Fura egy kérdés ez (mármint nem a te kérdésed, hanem ez a dolog)...

Az függ a sráctól is, mert miért ne szerethetné egy srác a virágokat? Én párom is szereti őket, fényképezni is, meg "ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet"... Sőt, a szobájában is van virág, most meg vmi egzotikus virágot akar. :)

Na, h kihámozzam a lényeget: alapjában tényleg furi, de nem tartom gáznak. :)

2009. ápr. 9. 19:28
 26/31 anonim ***** válasza:
65%
nem gáz nem is egy csajt ismerek aki más ötlete nem lévén virágot adott a pasijának...
2009. ápr. 9. 20:25
 27/31 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem totál gáz.Megnéztem volna milyen fejet vágott.Mit kezdjen egy hapsi egy virággal.Én csaj vagyok,de mindig is utáltam virágot kapni,lehet leszavazni.
2009. ápr. 9. 20:31
 28/31 A kérdező kommentje:
Ugyan! Nem szavazlak én le és szerintem más sem, aki értelmes! A vélemény nem olyan dolog, ami miatt elítélnek,szerintem!én kérdeztem Te válaszoltál! amúgy lehet legközelebb tényleg olyan kaktusz veszek ami virágzik,köszi a tippet!:D
2009. ápr. 9. 20:38
 29/31 anonim ***** válasza:
66%
azért szülinapra szerintem nem annyira gáz, modern felfogású de eltudnám képzelni, amúgy is kap rá ettől attól az ember
2009. ápr. 9. 23:30
 30/31 anonim ***** válasza:
28%
Te normális vagy?hogy lehet pasinak virágot venni elszáard és repül a szemétbe veled eggyütt!!hu ez nagyon gáz!!!*
2009. ápr. 10. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!