Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a virág lánytól fiúnak?
Az utolsó vagyok, mégvmi:
Minek teszel fel ilyen kérdéseket, ha fütyülsz a véleményekre? Pedig jópár férfiúi vélemény is elhangzott.
Sz.tem gáz.
Most egy virág addig szép amíg nem kezd el "rohadni".
Utánna mit tud vele kezdeni? SEMMIT! Ki fogja dobni mert ha már potyog a levele meg minden akkor csúnya.
Vegyél neki v.mi maradandó(na és persze hasznos)ajándékot.
Szerintem nem "gáz". Én örülnék neki. Egy fiú is szerethet virágot kapni. :)
A bornak viszont egyáltalán nem tudnék örülni, mivel abszolút nem élek ilyen szerekkel.
Ajjaj kislány, ez a virágadás a barátodnak nem egy jó ötlet. sztem ha én a barátomnak virágot adnék, azt hinné, szórakozom vele vagy megzakkantam.
ha mindenképpen ragaszkodsz a virágosdihoz, akkor már inkább vegyél egy "szerelempáfrányt" amit majd együtt nevelgethettek a pasiddal, és a szerelmeteket jelképezi. ez is röhejes, de még mindig jobb, mintha direktbe vágott virágot ajándékoznál a pasidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!