Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bonyolultak ennyire a pasik?
Miért történhetett,az h kedden váltottam egy smst a mostani "kedvesemmel".(azért idézöjel mert nem vagyunk hivatalosan együtt.meg néha nemis vagyunk együtt.bonyolult:s)aztán akkor ö emlitette,h majd hétvégén összehuzunk valamit,mármint találkozunk,nála alszom vagy elmegyünk valahová.szerdán irtam neki egy smst h lemondtam az aznapi programom ha gondolja találkozhatunk..erre nem kaptam semmi választ,és barátnöm aznap találkozott vele és megkérdezte töle,h megkapta-e.ö teljesen közömbösön h igen..tudni kell azt,h soha sneki nem avatkozott be igy a "kapcsolatunkba" mindig egymástól kérdeztük meg a dolgokat.viszont ö nem volt zavarban sem,amikor bnöm megkérdezte töle,és ö szerinte nem akar semmit tölem,mert kivülröl olyannak tünt,mintha semmit sem szeretne.de akkor miért irta h hétvégén...?! ez már kb 1 éve tart és megy külföldre dolgozni 1 hét mulva.de most ö elfog köszönni tölem,vagy ne számitsak semmire??amikor ketten vagyunk minden rendben,akkor olyan mintha egy párt alkotnánk,söt még ha mellette vagyok,állandóan kedveskedik nekem,és ott van mellettem.
számitsak valamire a következö héten vagy inkább ne...? lehet h a bnöm elött nem akarta mutatni h érez vmit irántam,vagy tényleg nem akar semmit??
Szerintem a két nem soha nem fogja megérteni teljesen egymás, mert teljesen máshogy vannak összerakva biológiailag (:
Neked viszont sok szeretettel ajánlom a "Nem kellesz eléggé" c. filmet.
Benne van a válasz..
mert ha nem lennének bonyoluoltak, akkor nem éreznénk mi nők arra késztetést, hogy megfejtsük őket:8
sztem egyépként mi is legalább ennyire bnyolultak vagyunkXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!