Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet idővel ebből még JÓ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Lehet idővel ebből még JÓ kapcsolat?

Figyelt kérdés
14 hónapot voltunk együtt a barátommal. Kicsapongó életet élt aztán lett egy komolyabb barátnője és megint jöttek a kicsapongások majd én. Szakított velem 3 hete azóta beszéltünk msn-en és telefonon is. Mondta, hogy ő most nem akar barátnőt de velem megtartaná a szex kapcsolatot. Persze ebbe én nem megyek bele mert szeretem. Amikor mondtam neki, hogy én jobbra ő balra nem válaszolt csak kilépett. Nemsokkal később hívott hogy találkozni akar velem persze én tudtam hogy miért és azt mondtam hogy nem. Aztán amikor szóba került, hogy én azért szeretném majd még életembe más fiúval lenni ami egyértelmű és természetes ő azt mondta, hogy előtte töröljem mindenhonnan csak hogy ne lássa mert abba beleőrülne! Nagyon szeretem még most is és szeretném ha kibékülnénk, de azt nem értem, hogy barátnőként nem akar de elengedni sem! Miért van ez?
2009. ápr. 9. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem lesz jó kapcsolat. Ismertem több lányt hasonló probláműval, voltak, akik kevésbé voltak okosak, mint Te - de normális kapcsolat nem lesz, ha a fiúnak ilyen a felfogása, csak Neked a boldogtalanság!

Aki igazán szeret valakit, nem veti fel neki, hogy kapcsolat nem kell, de csak dugni jó leszel. Te is tudod, hogy ez megalázó, amennyiben Te többet szeretnél. Jól tetted, hogy visszautasítottad!

Lépj rajta túl, keress mást, akinek emberként is kellesz!

2009. ápr. 9. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Pár napja már feltettél hasonló kérdést, ott is kaptál szerintem egyértelmű válaszokat, többek között tőlem is.

A fiú csak dugni akar.

Tudom, hogy nehéz elhinni, vaéószínűleg nem is fogod, de hidd el, az idősebbek, akik már átestek ezen, igenis nem hazudnak, vagy nem képzelődnek... Bár ha gondolod, menj bele a szexkapcsolatba, hogy kihasználjon, és hónapokba teljen, hogy sikerüljön elfelejtened.

Valószínűleg ez fog történni, mert a te korodban én sem hittem az idősebbeknek, tapasztaltabbaknak.

Tehát sok sikert!

2009. ápr. 9. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Itt nem az volt a kérdés, hogy belemenjek-e vagy sem! Mert mint írtam nem akarom azt!!!!! Az volt a kérdés, hogy idővel amikor már barátnőt keres nem szex társat akkor lehet-e belőle jó kapcsolat!
2009. ápr. 9. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor konkrétan és röviden válaszolok, szerintem NEM lehet. (első)
2009. ápr. 9. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
csak megszokásból nem akar elengedni!de már egyértelmű hogy nem szeret csak sexet szeretne!!!és veled már megszokott,meg mindig kapóra jössz!!!ne hagyd magad!!küld el!!most így érzel később már érdekelni se fog!*
2009. ápr. 10. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

szereted még most is? békülj ki vele. rajta. lövesd szét magad.

OFF: jajjjhhhh. ennyi 0 érzelmi intelligenciájú embert, nem lenézni akarom őket, és nem is nézem le. egyértelmű helyzetekből alakítanak ki kétest, majd döntenek rosszul és ráfáznak.....

ON: ne gyere vele össze.

2009. ápr. 11. 01:14
 7/7 anonim ***** válasza:

második válaszoló vagyok:

ne gondold, hogy csak azért, mert itt mindenki ellenzi az újrakezdést, rosszat akar neked. Persze ezt még nehéz elhinni,de a gyerek csak szexet akar, meg nem szeret.

Idővel majd rájössz.

És nem, szerintem nem lesz belőle jó kapcsolat.

2009. ápr. 11. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!