Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet idővel ebből még JÓ kapcsolat?
Ebből nem lesz jó kapcsolat. Ismertem több lányt hasonló probláműval, voltak, akik kevésbé voltak okosak, mint Te - de normális kapcsolat nem lesz, ha a fiúnak ilyen a felfogása, csak Neked a boldogtalanság!
Aki igazán szeret valakit, nem veti fel neki, hogy kapcsolat nem kell, de csak dugni jó leszel. Te is tudod, hogy ez megalázó, amennyiben Te többet szeretnél. Jól tetted, hogy visszautasítottad!
Lépj rajta túl, keress mást, akinek emberként is kellesz!
Pár napja már feltettél hasonló kérdést, ott is kaptál szerintem egyértelmű válaszokat, többek között tőlem is.
A fiú csak dugni akar.
Tudom, hogy nehéz elhinni, vaéószínűleg nem is fogod, de hidd el, az idősebbek, akik már átestek ezen, igenis nem hazudnak, vagy nem képzelődnek... Bár ha gondolod, menj bele a szexkapcsolatba, hogy kihasználjon, és hónapokba teljen, hogy sikerüljön elfelejtened.
Valószínűleg ez fog történni, mert a te korodban én sem hittem az idősebbeknek, tapasztaltabbaknak.
Tehát sok sikert!
szereted még most is? békülj ki vele. rajta. lövesd szét magad.
OFF: jajjjhhhh. ennyi 0 érzelmi intelligenciájú embert, nem lenézni akarom őket, és nem is nézem le. egyértelmű helyzetekből alakítanak ki kétest, majd döntenek rosszul és ráfáznak.....
ON: ne gyere vele össze.
második válaszoló vagyok:
ne gondold, hogy csak azért, mert itt mindenki ellenzi az újrakezdést, rosszat akar neked. Persze ezt még nehéz elhinni,de a gyerek csak szexet akar, meg nem szeret.
Idővel majd rájössz.
És nem, szerintem nem lesz belőle jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!