Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeptembertől egyetem, a páromtól messze leszek, de már együtt lakunk. Mi lesz így?
Pestre megyek, mi viszont már egy éve együtt lakunk, vagyis odaköltözött hozzánk, én anyuval élek szegeden.
Kollégista leszek, ezért szerintem alap, hogy költözzön haza, nem? De úgy gondolom, hogy ő szeretne itt maradni, de ez nem helyes, hiszen nélkülem miért lakna nálunk? Hiszen hetente, kéthetente fogok csak haza menni.
Még nem beszéltünk róla, és most már kéne, de nem tudom, hogy hozzam fel, mert egyre azt érzem, hogy ő abban a hitben van, hogy marad.
Mit csináljak?
nem most költözött ide, már több mint egy éve, és azért, mert így alakult.
de akkor örülök, hogy nem cask én gondolom úgy, hogy nem lenne helyes, ha én mennék, ő maradna
miért nem megy veled Budapestre?
kivesztek egy albérletet közösen, csak kicsivel drágább, mint a kolesz.
neki itt van a munkája, ugyhogy nem hiszem, hogy menne.
Majd meglátjuk, hogy kibirja e a kapcsolatunk az első évet vagy félévet.
na várj, várj...
miért költözött oda hozzátok? nem azért mert együtt akartatok élni? vagy miért? mert ha azért hogy együtt lehessetek, akkor nem értem, hogy hogy nem magától értetődő az, hogy együtt mentek pestre? már nem akartok együtt lenni?
"Majd meglátjuk, hogy kibirja e a kapcsolatunk az első évet vagy félévet."
Szerintem, te már kifelé kacsingatsz ebből a kapcsolatból !!
Alig várod, hogy belevessed magad a "pesti életbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!