Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeptembertől egyetem, a páromtól messze leszek, de már együtt lakunk. Mi lesz így?

Figyelt kérdés

Pestre megyek, mi viszont már egy éve együtt lakunk, vagyis odaköltözött hozzánk, én anyuval élek szegeden.

Kollégista leszek, ezért szerintem alap, hogy költözzön haza, nem? De úgy gondolom, hogy ő szeretne itt maradni, de ez nem helyes, hiszen nélkülem miért lakna nálunk? Hiszen hetente, kéthetente fogok csak haza menni.

Még nem beszéltünk róla, és most már kéne, de nem tudom, hogy hozzam fel, mert egyre azt érzem, hogy ő abban a hitben van, hogy marad.

Mit csináljak?

2011. aug. 5. 09:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

nem most költözött ide, már több mint egy éve, és azért, mert így alakult.

de akkor örülök, hogy nem cask én gondolom úgy, hogy nem lenne helyes, ha én mennék, ő maradna

2011. aug. 5. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:

miért nem megy veled Budapestre?

kivesztek egy albérletet közösen, csak kicsivel drágább, mint a kolesz.

2011. aug. 5. 13:22
 13/18 A kérdező kommentje:

neki itt van a munkája, ugyhogy nem hiszem, hogy menne.

Majd meglátjuk, hogy kibirja e a kapcsolatunk az első évet vagy félévet.

2011. aug. 5. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:

na várj, várj...

miért költözött oda hozzátok? nem azért mert együtt akartatok élni? vagy miért? mert ha azért hogy együtt lehessetek, akkor nem értem, hogy hogy nem magától értetődő az, hogy együtt mentek pestre? már nem akartok együtt lenni?

2011. aug. 5. 13:26
 15/18 A kérdező kommentje:
de együtt szeretnénk maradni, de a munkája ide köti, talán, ha talál pesten munkát, akkor lehet róla szó, de így nem, hogy nincs munkája
2011. aug. 5. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
hát munkája csak akkor lesz pesten, ha keres ott munkát, másképp nem túl valószínű.... beszélj vele erről, és költözzetek fel mindketten
2011. aug. 5. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:

"Majd meglátjuk, hogy kibirja e a kapcsolatunk az első évet vagy félévet."

Szerintem, te már kifelé kacsingatsz ebből a kapcsolatból !!

Alig várod, hogy belevessed magad a "pesti életbe".

2011. aug. 6. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem onnantól érdekes, hogyha szeretem a páromat, nem megyek vidékre tanulni kollégistaként, de persze te tudod :)
2011. aug. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!