Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem is találkoztunk és egymásba szerettünk?
Tudom fura ez így első hallásra,de van egy lány akivel megismerkedtem az interneten kb 3 hónapja de sajnos mivel 600 km-re lakunk egymástól és neki is elég sok dolga van és nekem is eddig még nem tudtunk találkozni,főként a távolság miatt....
Azóta minden nap beszélünk skypon vagy telefonon,skypon akár napi 2-3 órákat szoktunk beszélni,hogy miről tudunk ennyit?Fogalmam sincs!De úgy érzem nagyon egy hullámhosszon vagyunk és úgy érzem kezdek bele szeretni és ezt ő is bevallotta!
De ahogy én is ő is tart kicsit a találkától,bár kamerán és headsettel szoktunk beszélni és tudjuk hogy ki ki kicsoda és mik a reakciók,de kicsit tartok tőle még is.
Mielőtt lesznek le hurrogok hogy hogyan lehet így ismerkedni hát én sem gondoltam volna,de most így alakult a dolog és soha nem voltam ennek a híve,ez teljesen véletlen folytán alakult így és nem társkereső oldal által...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!