Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan normális csaj akivel 2-3 hét után lehet már dugni?
tudom hülye kérdés és most nincs is semmi csaj az életemben ,de úgy mégis ,vagy a normálisaknak nagyon sok idő kell mire kiépül a bizalom felénk ,srácok felé
18f
A korban hozzád illő lányok (kb 15-18 évesek) jó része még szűz vagy tapasztalatlan. 20-25 körül már gyakoribb az ilyen kapcsolat, a de nők többsége eleinte azért félénkebb. Persze lehetséges hogy van olyan, aki nem.
Azt tudom tanácsolni, hogy ne görcsölj rá erre a"mikor dugunk már" ügyre, mert ezt csak kihasználásnak érezhetik. Persze van olyan is, amikor mindkét félről azonnal izzik a levegő, és akkor mindegy hanyadik randi. Csak arra ügyelj, hogy ne legyen ez egyoldalú, hanem tartsd tiszteletben a másik embert is.
Én el nem tudom képzelni, hogy mi jó abban, ha ennyire szexre irányuló egy kapcsolat, az hogy része lesz idővel az egy dolog, de hogy valaki csak a szex miatt jöjjön össze valakivel...
21/F
08:16 pontosan tudom miről beszélsz.nem tiszteltem eléggé a lányt és ezért nem jött össze az előző kapcsolatom
köszi a válaszokat :) elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!