Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még /nincs most párkapcsolatod?
egy két mondatban leírnátok miért nincs kort és nemet légyszíves :)
18/L
(Megismetlem, mert a kért adatokat lehagytam, csak most vettem eszre, hogy kérted.)
Kikosaraztak, akiket szeretek. 35L
lassan 4 éve szerelmes vagyok egy srácba vagyis azthiszem...ez az..amikor először megláttam még ötödikben teljesen belhabarodtam mellettem ált én meg szinte leestem.,..a barátnőim szerint hülye vagyok...mert sok" menő
" pasi próbálkozott nállam...aztmondjak ő nem valami szép...na jó aztmondják csúf...de nekem ő a legszebb ember mert olyan tulajdonságokkal rendelkezik hogy mikor még nem is ismeretem akkor is feltűnt a kisugárzása...már nagyon rlg tervezem hogy nyolcadik végén elmondom neki ...de nem igazán merem...és ebben az évben ha minden igaz...suli terén is elválnak utjaink es utalom magam mert nem mondom el elobb neki...de felek...es eddig ugy gondoltam meg nem vagyunk eleg erettek hozza...ami azt illeti 1 evel kissebb is nalam....de osztalyra velem egy idos...nem is a legjobb tanulo...o nyelv osztalyos en meg rajz...es tuti h hulyesegnek tartjatok...de meg arajzaban is latok valamit...valami rendkivulit amitol o mas mint a tobbi es tudom h kell nekem...csak nem tudom h kezdjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!