Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még /nincs most párkapcsolatod?
egy két mondatban leírnátok miért nincs kort és nemet légyszíves :)
18/L
"belezúgtam egy srácba, aki egyébként csak haverként tekint rám"
Hülyeség! Férfi nőtől egyet akar ...
23:02:
Ne fogd rám a bénaságod! Én több mint egy évtizeden keresztül minta férj és minta apa voltam. Életem szerelme megalázott, sárba tiport és kisemmizett ... én MÁR gondolhatom így.
Mac008:
Aha, akkor te is azon emberek közé tartozol, aki képtelen vagy feldolgozni a múltat. Én inkább ezt nevezném bénaságnak. De ezzel nincs is nagy baj, csak jó lenne, ha nem adnál tanácsokat olyanoknak, akiknek még esélyük van a normális élethez.
A normális relatív! Feldolgoztam! Gondoskodok a gyerekeimről, ahogy tudok.
És ezután élem az életem ahogy éppen jól esik! Nem normális? Nem! Mert a normális az átlag. Az az átlag amely konvenciók, társadalmi elvárások alapján éli a mindennapjait és sorolja be érzelmi és nemi életét és a gazdaság, a fogyasztói társadalom határozza meg a mindennapjait.
Nálam normálisabb életet senki nem él: körömszakadtáig küzdök a szeretteimért és sok brutális dologból jöttem meg, hogy ez meglegyen. De közben élek! Minden további az enyém! Azt teszek és akkor, amit akarok és amikor akarom. Ha megtettem a kötelességem, amit a lelkiismeretem diktál akkor utána senki nem mondja meg mit tegyek, csak azt teszem amit éppen abban a pillanatban akarok. Bármi s legyen az ...
Pont én vagyok az aki tanácsot tud adni: én már mindent megjártam a mintapolgártól, a sikeres vállalkozótól, lecsúszott alkesz hajléktalanig oda-vissza. Nekem kevesen tudnak újat mondani. De most már túl - mondom túl! - vagyok mindegyiken. Teszem a dolgom és élem az életem ahogy jól esik .. éppen ahogy jól esik ...
Bocsánat, hogy szét offoltuk a témát, de nem bírom szó nélkül hagyni a korlátoltságot ...
azért nincs, mert szerelmes vagyok egy fiúba..
és még soha nem is volt
14/L
Volt már.
Most mért nincs?
-Mert nem vagyok túl szép.
-Mert nem vagyok vékony-hú de dagadt sem.
-mert önbizalom hiányom van.
-Mert már túl sok fiúnak elmondtam,hogy tetszik,de átvertek.
-Mert félek a megalázástól.
-Mert valamit mindig elrontok.-legalábbis erre fogják.
-Mert,ha tetszik valaki,kitűzöm életcélnak megszerezni.
-Mert csak többé kevésbé sikerülnek a dolgok.
-Mert az ex-pasim hülyeségeket terjesztett rólam-vagyis szerintem ez miatt is.
-Mert nem vagyok túl kifinomult.
-Mert szeretek csipkelődni,amiken a fiúk megsértődnek.
-Mert azok akik nem tetszenek elutasítom őket.
-Mert humoros vagyok.
-Mert néha többet lehet rajtam nevetni,mint az ellenkező nemen.
-Mert ha nem mondom el mit akarok és nem kapom meg hisztizek.
-Mert félek kezdeményezni a fiúknál.
-Mert félek az elutasítástól.
-Mert amíg nem vagyok vele együtt,nem vagyok romantikus vele, nem írogatok olyat,ha elmegy fürdeni,hogy hú mehetek veled stb.
-Mert nem vagyok ribanc mint a mostani lányok.
-Mert nem b*szok be minden hétvégén.
-Mert nem rakok ki közösségi oldalakra k*rvás képet.
-Mert okos vagyok, és nem tudnak könnyen átb*szni.
Remélem elég érvet felsorakoztattam.:DDD
15/L
Miért nem volt? Nos sokáig kövér voltam így suliban azért nem. Lefogytam, de attól még félénk voltam, így ez nem nagyon segített, de amikor - és nem egyszer - bepróbálkoztam, hogy hátha összejön valami mindig kifogtam egy olyan csajt, aki már foglalt volt vagy nem érdekeltem. Próbáltam szemtől szembe, próbáltam neten, de nem jött össze. Gyanítom egyszerűen nem kellek ez van. A természetben is vannak hímek, akik a "társadalom" peremére szorulnak és nem tudnak párt találni. Gyanítom ez lehet nálam is. Legutóbbi eset az volt, hogy munkahelyen megtetszett egy lány, de ott volt a pasija is így csak néha tudtam megcsodálni szépségét ha arra járt a közelben. utána szétmentek, na gondoltam meghívom egy kávéra és beszélünk. Erre mi történik? Az új csávója átkerül az ő műszakjába. Pech. Persze kicsit be is pánikoltam mert mikor hívtam akkor mondta, hogy oké másnap megoldhatjuk, de aztán láttam meg őket szóval már nem sok értelmét láttam újra elhívni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!