Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy megöl titeket a magány?
22 éves srác vagyok, és nincs párom. Dolgozom, tanulok, de totál üres az életem. Társkeresőzöm, bulizgatunk hébe hóba, járunk ide oda de egyszerűn nem jön a nagy ő. Egyszerűn belefáradtam, félek hogy egyedül maradok. Nagyon magányosnak érzem magam, és értelmetlennek érzem az időt amit egyedül töltök. Olvasom itt, hogy így szakítás, meg nincs megelégedve velem meg stb.. emberek tegyétek össze a kezeteket, hogy van mellettetek valaki és becsüljétek meg.
/22F
Ennyi jó tulajdonság mellett a másolatot is el tudnám viselni.
Körülötted a nők nem normálisak, ha nem értékelnek.
(Az utcán ha meglátod a párokat és rossz érzés fog el, akkor arra gondolj, hogy Neked is lesz ilyen pillanatod és akkor téged fognak irigyelni. Nem a legjobb ,,taktika", de még mindig jobb, mint azzal emészteni magunkat, hogy miért nincs mellettünk valaki.)
Köszönöm utolsó. Talán a világ is valamelyest rossz és manapság már nem vagyok trendi, nem tudom. Megpróbálom amit írtál, és köszönöm.
Utolsó előtti. Ha nem kiabál nekem az se baj, ha nincs ott az sem mert nem érdekli a sport, de szeretném tudni, hogy akkor is ott van.
Nem tudom, hogy a ,,manapság már nem vagyok trendi" alatt mit értesz, de csak add önmagadat és senki kedvéért ne akarj megváltozni, mert akkor az már nem Te lennél és nem éreznéd jól magadat egy ilyen kapcsolatban (szerintem).
Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy (vagyis olyannak aki szereti a romantikát, az érzelmeket, aki tud bohóckodni, de komoly is tud lenni), az nem érdemel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!