Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszem neki, vagy érez is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy érez is irántam valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác.. akivel kb 4x találkoztam, de akkor is nagyon jól el voltunk sokat nevettünk, elég udvarias, és kedves hozzám, sokat mosolyog rám. Tegnap írtam egy sms-t neki, hogy nem e akar jönni ki.. Mert egyik haveromnál voltam,és későn mentem volna haza.. Aztán írta, h sajnos nem tud mert nincs otthon.. Aztán éjfélkor mentem haza.. És felhívott, hogy nem e jövök most ki mert már otthon van? Mondtam neki,hogy már otthon vagyok..:/ Eléggé szomorú hangja volt.:S Aztán rá írtam facebookon,hogy ne haragudjon.. mondta semmi baj.. csak nem lesz 3-4 napig, és gondolta, akkor találkozzunk már stb. Aztán néha szíveket írogat nekem.. Meg képem alá írta,hogy aranyos:)

Tetszem neki,vagy érez irántam valamit?

2011. aug. 4. 15:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
jól van na..
2011. aug. 6. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nos, ahogy elolvastam a kérdésed és amit írtál, véleményem szerint érez irántad valamit. Az általad leírtakból legalábbis ezt vettem ki. :)
2011. aug. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!