Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erez irantam valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erez irantam valamit, vagy legalabb tetszem neki?

Figyelt kérdés

van egy fiu akit mar reggebb ota ismerek de eddig nem nagyon volt semmi koztunk epp h koszontunk egymasnak..nah de a napokban eleg sokat besz neten,s elkerte a telo szamom es mondta h talizhatnank...hat taliztunk beszelegggunk setalgattunk.es mondta h o komolyan gondolna ha szeretnem es mondtam h igen szeretnem es mondta probaljuk meg igy es ha megy akkor jarunk nyilvanosan.nah de ez volt x nap es ra 2napra voltam naluk egy bulin es mondta h ot nem erdekli a baratnom mert a csaj nagyon ugrott a nyakaba de nem tudja h en meg o.es mondta h nagyon jol nezek ki meg stb.mit akarhat nem ertem.teljesen osszezavar.szerinteted?nem akarok olyan valaszt h menjek kerdezzem meg ot.ja es en 15vagyok o 21 de azt mondta h ot nem erdeklni a kor.puszii mindenkinek :)

es nagyyon hianyziik...

udv:D:*

2009. aug. 3. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
annyi tuti hogy vonzódik hozzád és nem kell félénknek lenni nyugodtan vágj bele ebbe a kapcsolatba ha szeretnéd és a korkülönbség sem okoz gondot(NEKED)és mindig figyelj a tettekre,reakciókra mert TUDOD semmi sem történik hiába!
2009. aug. 3. 23:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi zavar ebben össze. Amennyit leírtál, tök egyértelmű, hogy járni akar veled.

Sárky

ui.: a írásstílusod miatt, meg kimegyek kicsit ütni a járdát

2009. aug. 3. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ja én is amiatt fejtegettem ezt 1 óráig!
2009. aug. 3. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is egyértelmű,hogy járni akar veled! Kicsit soknak tűnik nekem a 15 és a 21 év közti különbség.

Sarky: megyek melléd ütögetni a járdát :)

2009. aug. 3. 23:52
 5/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen!
2009. aug. 5. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
ha esetleg mégsem akar semmit,az azért van mert 15 vagy és azért még büntetnek,ha hozzádnyúl
2009. aug. 5. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző: nem büntetik, elmúlt 14.

Amúgy szerintem egyértelmű, hogy bejössz neki, nem értem hol itt a probléma.. Csak okosan, hajrá! ;)

2009. aug. 5. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Huvazzeg. Tudod mi az a tipográfia?
2009. aug. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!