Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotoknak szoktatok adni valamit havonta?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 12:11
11/17 anonim válasza:
Én a barátomnak 2 éve vagyunk együtt, ha vhol járok mindig veszek csokit. Ez is számít? :) Amúgy nem várom el, meg ő sem. Ez csak apró kedvesség.
12/17 anonim válasza:
Milyen igaz, a fizetésem nagy rész úgyis nála köt ki, akár akarom, akár nem, abból nyugodtan vehet magának amit csak akar :)
13/17 napietus válasza:
ha látok valami olyat, amiről tudom, hogy a férjem örülne neki, akkor megveszem. van, hogy ez egy hónapban többször is előfordul, van, hogy hónapokig nem. általában ezek a hobbijával kapcsolatos dolgok.
15/17 napietus válasza:
vadászik. persze nem fegyvert veszek neki, mert nem értek hozzá, és ahhoz drága, hogy olyat vegyek, ami nem jó. de pl. távcsövet már vettem, meg iránytűt, ilyesmit.
17/17 anonim válasza:
Mi nem ünneplünk hónapfordulókat.Általában csak úgy alkalom nélkül kedveskedünk egymásnak.Ha valami apróságot meglátok ami szerintem tetszene neki akkor megveszem.A hónapfordulót pénzkidobásnak tartom.Sokan minden hónapban ezreket költenek ajándékra, meg több napot agyalnak hogy mit vegyenek ..pedig szerintem nem ez a lényeg.Sajnálom ha most megbántok valakit de ez nekem kicsit olyan mintha ünnepként kellene felfogni, hogy még egy hónappal több ideje vagyunk együtt.. ennek szerintem természetesnek kellene lennie nem pedig ajándékokkal ünnepelni.Persze az évforduló is más ... és nem szólok le senkit mert aki megteheti az tegye is meg.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!