Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy összejövünk, illetve közös életünk lesz?!
Hát, elvileg nem sok, bár erre pont az én esetem az "ellenpélda". Két évvel a szakítás után egy társaságban töltöttünk egy hetet, még mindig nyilvánvalóan vonzódunk egymáshoz, és kb. mindenki azt várta, hogy megint összejövünk. XD
(Szintén távkapcsolat volt amúgy a miénk, és ugyanúgy első komoly szerelem.)
Sajnos nem sok, kérdező:(. Ha még két év, míg kijárod a gimit, akkor még sokat fog változni a személyiséged az elkövetkező években. Könnyen lehet, hogy két év múlva már nem fog neked kelleni, legyen ez most bármilyen hihetetlen. Te is sokat változol még, és ő is fog. Plusz, ha továbbtanulni mész oda, ahol ő van, akkor belecsöppensz egy új, nyitott közegbe. Rengeteg új ismerősöd lesz, és rengeteg új kihívás az életedben. Más lesz már a fontos, más helyzetek, és más emberek.
Persze egy kis remény van, de én azt mondanám, csak kb. 2 a 10-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!