Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tévő legyek? Megőrülök. :@:&

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tévő legyek? Megőrülök. :@:&

Figyelt kérdés
a barátomnak olyat mondtam amit még oha és ezután nem is fogom, egész nap sirt kérte h többször ezt ne mondjam neki de szeret és megbocsát, de nagyon sajnálloom az egészet ő is mondott már nekem olat amit nem kellett volna, de tudom h a lelke mélyén még biztos bántja a dolgoés a szemébe is nagyon nehéz lesz nézni, hogyan engeszteljem ki? micsináljak? h jovátegyem? és magamat mivel nyugtassam? tök ideg vagyok.. bűntudtaom van nem is kicsi, és piszkosul sjanálom szegényt:S:S
2011. aug. 3. 20:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyen tahó válaszokat adni?

Ha ennyire nem tetszik a kérdés szövegezése, akkor ne válaszolj rá és kész.

Az meg a saját érzelmi szegénységi bizonyítványa, ha valaki a fiú nemi identitását kérdőjelezi meg. Attól, hogy neked felszínesek az érzéseid még létezhet olyan ember, aki tényleg ragaszkodó, és akit kétségbe ejt egy ilyen. Én is ilyen vagyok, de valahogy egy barátnőm se panaszkodott még, hogy nőies lennék.

Szerintem amúgy nem sokat tudsz tenni. Ha tényleg szereted, akkor csak szeresd, az jóvá tesz mindent. Ha ő is tényleg szeret, akkor meg úgyis megbocsájt.

2011. aug. 3. 21:36
 22/32 A kérdező kommentje:
köszönöm ez a legértelmesebb válasz ma !!:D:D és nincs vele semmi baj, szeretjük egymást nagyon:))
2011. aug. 3. 21:41
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én törődéssel és megbecsüléssel tartanám meg a páromat, nem bűntudatkeltéssel, ami a veszekedés okáról is eltereli a figyelmet. Azt kellene tisztázni.
2011. aug. 3. 21:45
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok pszichológus, de ez erősen túlreagálás volt a barátod részéről. Nem hiszem, hogy kéne bűntudatodnak lenni, nem mondtál semmi rosszat szerintem, viszont a barátod nagy feneket kerített ennek az egésznek.

Picit olyan érzésem támadt, hogy ő tudja, hamarosan vége lesz, csak nem akarja belátni.

De mint mondtam, nem vagyok agy kurkász, csak így látom. Remélem, nincs igazam. :)

2011. aug. 3. 22:30
 25/32 anonim ***** válasza:
egyébként a kérdezőt pistinek hívják.
2011. aug. 3. 22:44
 26/32 anonim ***** válasza:
De nevetségesek vagytok.
2011. aug. 3. 22:59
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
"Át kell gondolnotok a kapcsolatokat" ??? És ez volt az a borzasztóan sértő beszólás? Hát, a barátod nagyon ért az érzelmi zsaroláshoz, le a kalappal előttetek. Enyhén szólva túlreagáljátok mind a ketten. Ha belegondolsz, most van miért sajnálgatni a barátodat? Jogosan tört el nála a mécses? Ha erre a válaszod nem, akkor te is érzed, hogy valami nem oké, ls lehet, hogy nem kellene annyira komolyan venni ezekben a pillanatokban. Mert ez csak hiszti. Ha jogosnak gondolod a kirohanását, akkor pátyolgasd őt tovább kedved szerint.
2011. aug. 4. 10:30
 28/32 IgazságtalanLibikóka ***** válasza:
53%
:D :D :D Hát ez kemény. Egy idő után majd örülni , fogsz ha csak ilyen problémáid lesznek egy kapcsolatban! A barátodnak mond meg, hogy legyen férfi ne egy taknyos kisfiú. Mert aki 18 évesen(mert ha te is annyi vagy gondolom ő is közelít hozzá) egy napig sír e miatt az nem normális. Amúgy is megöli majd a kapcsolatot mert ő a mindig együtt maradunk tévhitbe ringatja magát ha belemész ebbe a játékba. Úgyhogy semmi engesztelés, csak kőkemény valóság nem menekülünk a problémák elől /"soha többet ne mondj ilyet nekem"/. Ja és Te se pörögjél ilyen hülyeségeken túlzottan! ;)
2011. aug. 4. 10:53
 29/32 A kérdező kommentje:

megijedt h elveszít és azért kérte h többet ne mondjam neki ezt, én soha nem dobnám őt. soha nem éreztünk még ilyet mint amit ebben a kapcsolatban, és nem akarjuk h vége legyen... és szerintem nem reagálja túl, csak rosszul esett neki nagyon:S:S és attol hogy érzelmes még nem taknyos..

inkább legyen ilyen, mint egy kemény, erőszakos barom..

én így szeretem és megérdemli a vigasztalást :)

2011. aug. 4. 12:28
 30/32 anonim ***** válasza:
ez milyen hangulatjel? :&
2011. aug. 4. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!