Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tévő legyek? Megőrülök. :@:&
Figyelt kérdés
a barátomnak olyat mondtam amit még oha és ezután nem is fogom, egész nap sirt kérte h többször ezt ne mondjam neki de szeret és megbocsát, de nagyon sajnálloom az egészet ő is mondott már nekem olat amit nem kellett volna, de tudom h a lelke mélyén még biztos bántja a dolgoés a szemébe is nagyon nehéz lesz nézni, hogyan engeszteljem ki? micsináljak? h jovátegyem? és magamat mivel nyugtassam? tök ideg vagyok.. bűntudtaom van nem is kicsi, és piszkosul sjanálom szegényt:S:S2011. aug. 3. 20:56
11/32 anonim válasza:
Kérjél bocsánatot, aztán lapozd fel a Magyar helyesírás szabályai c. könyvet is!
12/32 A kérdező kommentje:
a bocsánatkérés megvolt,a humorodhoz semmi kedvem , már bocs : //
2011. aug. 3. 21:13
13/32 anonim válasza:
Nekem meg kibogarászni az írástudatlanságodat nincs kedvem!
14/32 anonim válasza:
Bár én tudnék olyan jól manipulálni, mint a barátod. Érzelmi zsarolásból ötös.
15/32 anonim válasza:
21:12 Teljesen egyetértek :) Ugyanis ez a szörnyű a fiatalokban, hogy egyre kevessebbet érdeklik őket a magyar helyesírás :S Bár énis fiatal vagyok, de én odafigyelek arra amit írok és hogyha valami olyat írok ami nem helyes akkor igyeksem kijavítani, a kérdésre visszatérve én azt mondom, hogy mien a barátod, hogy ettől elkezd sírni...?Veszekedtetek, kész megtörtént, szerintem tegye magát túl aztán kész...1 hét és elfelejti úgyis -.-"
16/32 A kérdező kommentje:
a barátom érzelmes, és??? én is az vagyok..
ez van :// akit pedig a magyar helyesirás érdekel az menjen könyvtárba vagy ahova akar, de én 5 vagyok nyelvtanbol tudok irni, de most ideges vagyok ennyi:P
2011. aug. 3. 21:26
17/32 anonim válasza:
"A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:21"
Azért a saját helyesírásodról írottakat legközelebb gondold át, mielőtt írásban is kifejtenéd...Olvasd csak vissza mindazt amit írtál? Ugye-ugye... ;)
18/32 anonim válasza:
Csodálkozol hogy át kell gondolnotok a kapcsolatotokat mikor a nyelvtanároddal csalod a barátod?
19/32 A kérdező kommentje:
barmok könyörgöm kíméljennek!! nem a helyesirásrol volt szó, hanem a barátomrol, erre..basszus..
2011. aug. 3. 21:32
20/32 anonim válasza:
Egész nap sírt mert azt mondtad neki át kell gondolnunk a kapcsolatunkat? Azthittem legalább valami olyasmit mondtál neki hogy , "igen egyszer lefeküdtem az apáddal ÉS VELE JOBB VOLT" vagy " Azért ordítozok veled mert csak kamuztam ,hogy jó a nekem a te 8 centid! Szánalom! Én egy nagyra vágyom , egy Hatalmasra, nem a te kis koktélvirslidre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!