Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
4éve vagyok együtt a párommal és van egy közös gyerekünk.Hol jó a viszony kettönk közt hol rosszabb.Együtt élünk,de nem vagyunk házasok.Társasházban lakunk és a mellettünk lévő szomszédba beleszerettem,de már annyira ha hozzám szól elfelejtek beszélni és csak dadogok.Nagyon jó képű pasiról van szó,de nem tudom mit csináljak.Ha tudtára hozom,hogy mit érzek fix,hogy elmondja a páromnak.Mit tegyek?Nehéz az,hogy szinte mindennap látom és nem közölhetem neki érzéseimet.Segítsetek létszi!
2009. ápr. 8. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a párod, miért vagy vele?
2009. ápr. 8. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Azért a gyerek miatt nem mindegy, hogy hogyan döntesz. Kár volt bevállalni, ha így állnak a dolgok. Most lehet választani hogy magadat szivatod meg, vagy a gyereket előre jónéhány évre. Ha egyben akarod tartani a családot lehet és nem bírsz az érzéseiddel lehet, hogy jó megoldás lenne elköltözni...
2009. ápr. 8. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon gáz köztetek a helyzet a pároddal,és úgy érzed,hogy nem tudod helyrehozni,akkor nem sok értelme van együtt maradni.A gond,hogy a gyerek miatt ez nem olyan egyszerű.Gondold át,hogy nem -csak fellángolás amit a másik férfi iránt érzel,minden esetre a párodat ne csald meg amig együtt vagytok,az gerinctelenség lenne,főleg ennyi év után,amúgy a szomszéd ugyan igy érez irántad?
2009. ápr. 9. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:
A szomszéd nem tudom,hogy mit érez írántam.De sokat szoktunk szemezni.Ha párommal beszél sokat néz rám,de úgy,hogy ne legyen feltünő.Nem tudom mit tegyek.Pedig úgy leírnám a szomszédnak,hogy mit érzek.
2009. ápr. 9. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem szereted a párod akkor miért érdekel, hogy mit mond? Tudod ez már 4 év. És mennyi lesz még? 2? 4? 6?

Nos először elmondod a párodnak hogy nem szereted. (elvileg meg kell értenie). Utánna szabad a pálya.

Ha nem lépsz, telik az idő, 20-30-40 éves kort eléred pikk pakk. Na abban a korban már neccesebb a párkeresés.

A jó kell neked vagy a rossz? Dönts és lépj.

MagicalCritical

2009. ápr. 11. 01:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Szóval benne vagy egy kapcsolatban, amit fel kellene dobni. A gyerekednek meg van egy apja. Te meg ahelyett, hogy megjavítanád ezt a kapcsolatot, inkább dobod, mert a szomszéd pasi nagyon jóképű, és egy nap kétszer is rád néz...

Attól függetlenül, hogy nem házasodtatok össze, egy család vagytok a gyerekkel meg a pároddal. Ha nem is ígértél nekik ilyet pap előtt, akkor is tartozol nekik annyival, hogy egy érzelmi fellángolás kedvéért nem rúgod fel az egészet. Főleg a gyerek miatt. Neki ahhoz, hogy egészségesen nőjön fel, szüksége van anyára és apára is, anyai minta mellett apaira is.

Manapság a társadalomban egyre több a nőies férfi. és miért: mert a családok fele csonka, nem él velük az apa, a családok máésik felében pedig annyit dolgozik az apa, hogy sosincs odahaza. Óvodában, iskolában csupa nő veszi körül őket, akkor kitől tanulják el, milyen férfinak lenni? És eljutunk oda, hogy (itt, ezen az oldalon is), arra biztatják a lányokat, hogy nyugodtan kezdeményezzenek, még több ilyen lányt akarunk. Papucsok tömegtermelése...

Velem is volt ilyen, hogy beleszerettem valakibe, akivel még sohasem beszélgettem. Őrülten szerelmes voltam, minden gondolatomat csak ő töltötte ki.

15 éves voltam...

2009. júl. 11. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg uralkodni az érzéseidet a gyereked érdekeit nézd,azt nézd neki mi a jobb.
2009. júl. 11. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
És a szomszédnak hány alkalomra kellenél??A gyerekedet is felnevelné??És ha lesz egy új szomszéd???Akkor továbbmész??
2009. júl. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!