Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik 80%-a miért a ronda nőkre bukik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 15:21
21/32 anonim válasza:
Hát ez ízlés dolga...nekem pl nem tetszenek a discos lányok, és a rocker lányok, meg a szerényebb kinézetűek igen, míg te lehet hogy azt tartod visszataszítónak.
22/32 anonim válasza:
Ez qrva nagy baromság maksz azé mert azoknak sok a pénzük
23/32 anonim válasza:
Ezt a baromságot honnan veszed?
Nem kellettél senkinek és most itt éled ki magad?
24/32 anonim válasza:
"A pasik 80%-a miért a ronda nőkre bukik?"
Nem biztos, hogy ugyanaz a véleményed a rondaságról és szépségről, mint a pasik 80%-ának.
25/32 anonim válasza:
Azért, mert a "ronda" nők nincsenek úgy elszállva maguktól, hogy simán lerondáznak bárkit, csak mert irigyek. Mellesleg sokkal odaadóbbak és hűségesebbek is, mivel megbecsülik, hogy valaki törődik velük és nem azon jár az eszük, hogy hogyan dugathatnák meg magukat az első "jóképű" pasival.
26/32 A kérdező kommentje:
okéoké. megértem a felháborodást. Lehet túl mentem pár határon. :S de én nem is egyet látok ilyet nap mint nap....
2011. aug. 4. 13:59
27/32 anonim válasza:
18:06
Teljesen igazad van! Az én párom se világklasszis, inkább átlagos. De egyáltalán nem eszi meg a pénztárcám egy hét alatt. Egyáltalán nincsenek nagy igényei. Nem hisztis. Önzetlen és sorolhatnám... mindegyik eddigi topmodell alkatú, nagyon szép barátnőmnek akkora egója volt, hogy csak na. Ráadásul nem lehet róluk semmi értelmesről beszélgetni.
28/32 anonim válasza:
Hozzátenném, Isten valamit ad és valamit elvesz, hiszen nem mindegy, hogy az eszedért, vagy a fenekedért kellesz...
29/32 anonim válasza:
Te vagy ronda, és dagadt, és terhes ;) Puszi
30/32 anonim válasza:
szerintem meg inkább a szépekre vagyis nem rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!