Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik a ronda, vagy a szép nőket bámúlják?
Én eddig ha másokat figyeltem ált. a szépeket nézték a férfiak.
Régen sosem néztek meg aztán kb. 3 éve sokat változtam, és most folyton bámulnak, de még sosem volt pasim, egyszer jött utánam egy nem túl jóképű pasas, akinek elvileg mindenki tetszik, és ő akart elhívni valahová.
Amúgy soha senki, én közeledtem már 3 pasihoz is, de mindegyik lekoptatott. Régen nem tartottam magam szépnek, de most ahogy tudatosan nézem a többi csajt, hát ha belegondolok elég jól nézek ki, legalábbis vagyok olyan szép szerintem, hogy ha nem is a legjobb pasik, de az átlagosak bepróbálkozhatnának, de senki. Szerintetek mi az oka? Most vagy túl ronda vagyok vagy túl szép de átlagos tuti nem...:S
Hát lehet h az isteni kisugárzásod teszi...
Am te inkább egy ronda pasin legelteted a szemed vagy egy szépen? ... sztem megválaszolódott az elmés kérdésed
én a rondákat is megbámulom. általában röhögök is rajtuk kicsit :D pontozzatok le, leszarom, szerintem nem csak én vagyok ilyen bunkó:D
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!