Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magától nem "bújik" a barátnőm. Ha rászólok, h puszi vagy ölelés, max akkor. Miért van ez?
Én nagyon bújós vagyok, hál Istennek párom is eléggé, de én lány létemre többször igénylem a simit meg a puszit. Ha hozzá szeretnék bújni, akkor megteszem, vagy csak annyit mondok, hogy bujbuj. Ekkor már tudja, hogy ölelésre vágyom.
Ha veled van, biztosan szeret téged, de a kapcsolat kezdetén szerintem mindenki többet csókolózik, mint néhány év múlva. Ez mondjuk normális.
Próbáltad azt, hogy nem kezdeményezed a csókot/ölelést? Hátha rájön, hogy neki is tennie kéne valamit.
hát nemrégiben.
mikor megszerzett akkor nagyon körülugrált, ami tetszett, de kinek ne tetszene?:P
elhalászott vagy 3csajszi elől, most meg nemtom mi vaN:S
Ha nem régiben akkor nem szeret már. De azt kifelejtetted hogy direktbe megkérdezed tőle. "Nem vagy már olyan mint rég....". 95%, hogy nem szeret.
Én a te helyedben FOLD, dobnám a párom. Ha nem szeret minek vagy vele? Pióca módba kapcsolt, nem szeret de azért még szív.
Fáj az amikor tudatosul, hogy nem szeret de sajnos ez van. Nem lehet mindent megnyerni.
MagicalCritical
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!