Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magától nem "bújik" a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magától nem "bújik" a barátnőm. Ha rászólok, h puszi vagy ölelés, max akkor. Miért van ez?

Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk és néha egy csókért lassan már esőtáncot kell járnom... nem szeretne már? vagy csak megunt? ha igen, hogyan tegyem magam izgalmasabbá?
2009. ápr. 8. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Rászólni? Hát parancsra én sem szívesen csinálnám. :)

Egyébként nem mindenki egyforma: nálunk a párom az, aki kevésbé bújós. Engem nem lök el, ha odabújok hozzá, sőt. De magától ritkábban jut eszébe. Nála ez nem annak a jele, hogy megunt, hanem csak ilyen ő. Úgyhogy én vagyok a macska. :)

2009. ápr. 8. 21:01
 2/15 A kérdező kommentje:
de én úgy gondolom, h az bújik, akin szerelmesebb a másikba, nem?
2009. ápr. 8. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az a szerelmesebb aki bújósabb..csak mindenki más.Ő ilyen:)
2009. ápr. 8. 21:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te hogy értetted ezt a rászólást de én úgy hogy az én párom is szokott szólni de valahogy úgy hogy ha megy akkor mondja puszit:) vagy búújj ide szóval nem parancsol.

És nem feltétlenül kell jobban bújjon aki szerelmesebb. Lehet hogy ő nem ilyen bújós fajta. De nyugodtan megkérdezheted tőle.

2009. ápr. 8. 21:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok.Nálunk a párom a bújósabb(szoktam is hallgatni ezt :) ). De ha nem bújok annyit, mint ő az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy meguntam. Lehet a barátnődnek is csak iylen a természete, vagy csak megszokta, hogy te úgyis mindig odabújsz hozzá és az olyan jó érzés. Lehet elkényeztetted :)
2009. ápr. 8. 21:08
 6/15 A kérdező kommentje:
hát lehet nagyon elkényeztettem. de én mint fiú, nagyon szerelmes tudok lenni:$
2009. ápr. 8. 21:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy nagyon szerelmes tudsz lenni, csak ha ez az egy oka van a kapcsolatnak, h nem annyira bújós, hát ez még nem nagy gond. Attól még ő is lehet őrülten szerelmes.
2009. ápr. 8. 21:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a nagy büdös helyzet, hogy benne van a pakliban, hogy már nem szeret. Azért mondom ezt, mert én is így jártam...Igaz én lány vagyok és a páromat nem lehetett rávenni semmi testi kontaktusra...Hamarosan ki is dobott, mert nem szeretett eléggé...
2009. ápr. 8. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az bújik, aki szerelmesebb. Az bújik, aki bújósabb. :)
2009. ápr. 8. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

hát erre sajnos nem kivánkozik értelmes válasz... talán hangvezérlésen hagytad :D rakd át érintő módba....

remélem érted hol a hiba :)

2009. ápr. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!