Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartanátok mellette?

Figyelt kérdés
Fél éve járok a barátommal, akivel együtt is fogok lakni nemsokára. A probléma az, hogy jövőre végzi el a főiskolát és mivel nem megfelőlen biztosított az anyagi háttere, ki szeretne menni külföldre önkéntesnek egy évre. Nagyon jól megvagyunk. Mindkettőnk számára ez egy olyan kapcsolat ahol a problémákat könnyedén kezeljük, jókat nevetünk, figyelünk egymásra. Azonban fogalmam sincs, hogyan kezeljem ezt a dolgot. Megértő vagyok, de amikor meegkérdezem Tőle, hogy várjak-e rá vagy mit csináljak... akkor azt mondja, hogy ne, máskor pedig, hogy majd meg fog keresni ha visszajött. Ritkán beszélünk erről, inkább megpróbálunk minden pillanatot jókedvűen eltölteni :) de legbelül félek. Mit tegyek? Ti is vállalnátok ennek ellenére az együtt lakást? Vagy lehet, hogy vak vagyok?
2011. aug. 3. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Alapvetö baj a társadalommal, hogy úgy gondolkozik, ahogy az egyik kedves válaszoló.

Igen, az önkéntes munkáért nem jár pénz, de aki csinálja, pont azért csinálja, hogy másoknak segítsen és az az ember aki ezt nem méri fel, hanem esetlegesen le is nézi az a saját értelmi szegénységét mutatja be mindenkinek.

Engem is sokan megkérdöjeleznek, hogy miért segítek önkéntesként a szabadidömben.

Azért, mert tudom, hogy az Én munkámmal, amit szívesen végzek el midnenféle ellenszolgáltatás nélkül, azzal ma, holnap, bármikor lehetövé teszem azt a többi önkéntes kolegámmal együtt, hogy gyerekek, felnöttek, családok ételhez, ruhához, tisztítószerhez esetleg gyógyszerhez jussanak. Arról ne is beszéljünk, hogy sok esetben lakhatást, munkalehetöséget is tudunk biztosítani.

Érdekel ez valakit, elismerik? NEM!

A reakció pont ez, jó dolog, szép dolog, de nem kapsz érte pénzt!

Az emberek 90%-a egyszerüen buta és végtelenül önzö, a saját anyját megszúrná 200 forintért, de pont ezek az emberek táncolnak mindig az élen.

Kedves kérdezö, gondolom a barátod Afrikába készül önkéntesnek. Tarts ki mellette!

2011. aug. 3. 22:53
 12/13 anonim válasza:

Csak akkor várj rá, ha maximálisan megbízol benne. Értem ezalatt, hogy nem volt félrelépése, csínytevése ...

Összeköltözés nem hiszem, hogy nagy bűn. Szép dolog a szerelem. Örömteli dolog ha 2 ember rátalál egymásra és csodás a kapcsolatuk:)

2011. aug. 6. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Most olvastam el a magyarázatot, hogy még fél évig laktok együtt, majd utána megy ki egy évre.

Természetesen ismeretlenül senki sem tudja megítélni, lehet, hogy milyen lesz, de nyugodj meg, fél év alatt kiderül, hogy lesz-e értelme kitartanod mellette egy évig.

Ha fél év múlva sem tudod a választ akkor pusztán optimizmusból érdemes megpróbálni :)

Szóval no para meg fogod látni!

2011. aug. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!