Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános az, hogy a férfi: ha nyalják rúg, ha rúgják nyal?
Figyelt kérdés
Másképpen fogalmazva: Miért van az, hogy amikor keményen bánsz egy férfival, még ha igazságtalanul is, lapátol, ha pedig kedves vagy vele, elszemtelenedik, és telhetetlenné, elégedetlenkedővé válik?2011. aug. 3. 00:26
1/8 anonim válasza:
Mert kangörcsösek vagyunk olyankor -.-
2/8 anonim válasza:
Meg kell találni a középutat. El kell várni tőle, de szeretni, engedni is kell neki.
3/8 napietus válasza:
szerintem meg normális pasikkal kell összejönni, akiket nem nekünk kell nevelni, mert ezt már megtették a szüleik.
4/8 anonim válasza:
napietus.blog.hu te valami feminista csökevény vagy?
5/8 napietus válasza:
nem, utálom a feministákat. de nem vagyok szárazdajka, hogy neveljek valakit, aki nem a gyerekem.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Egyetértek Napietussal, hogy normális pasival kell összejönni, és hogy nem vagyok én szárazdajka...
Megjegyzés: Mindegyik pasi "normális", akivel összejön az ember, különben nem kezdene vele kapcsolatot.
2011. aug. 3. 10:18
7/8 napietus válasza:
igazából az a lényeg, hogy mielőtt belemegyünk valami komolyabb dologba, egy pillanatra meg kell állni, egy kicsit kívülről, amennyire leht tárgyilagosan átgondolni, feltenni magunknak a kérdést: valóban kell nekem?
ez férfiakra, nőkre egyaránt vonatkozik.
8/8 i love trolling :) válasza:
69-ez 1 férfival és megtudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!